Mainos

Näin kauneuspulma ratkeaa

Kysyimme Meikkivinkin lukijoilta, mikä on heidän tapansa hakea tietoa kauneusasioista. Naistenlehdet ja internet ovat varma tapa löytää vastaus pulmaan, mutta vinkkejä on muitakin. Naiset paljastavat lähteensä.

Kysyimme Meikkivinkin lukijoilta, mistä he keräävät kauneusvinkkinsä. Naistenlehdet olivat paras apaja 48,3 prosentin mielestä ja internetiin luotti 20,8 prosenttia vastanneista. Kauneusasioista keskustelee ystävänsä kanssa 8,9 prosenttia vastanneista ja blogeista saa tietoa 6, 6 prosenttia. Kosmetologi oli hyvä tiedonlähde 4 prosentin mielestä, kosmetiikkaosasto 2,7 prosentin mielestä ja äiti sekä sukulaiset antoivat parhaat vinkit 1.9 prosentille vastanneista.

Näin lukijat kommentoivat aihetta:

Haen tietoa naistenlehdistä

"Olen ottanut meikki- ja ihonhoitovinkkejä paljolti naistenlehdistä ja hyvin ovat toimineet. Lähinnä silmieni väriin sopivia väriehdotuksia, samaten joitain naamioita olen kokeillut. Nyt olen paljon rohkeampi käyttämään luomivärejä, kun tietää mitä rohkenee laittaa ja mikä sopii. Täytyy sanoa että positiivista palautetta olen saanut siitä miten kauniilta silmäni näyttävät. Korostuvathan ne oikeissa väreissä. Kiitos naistenlehdet!" Ihanaa!

Haen tietoa internetistä

"Tämä Helmen Riia vastaa -palsta on ainakin hyvä apu, mutta haen muutenkin netistä tietoa. Se on nopein tapa." Miina

Haen tietoa kosmetologilta

"Omat kosmetologini ovat alansa huippuja. Menen mielelläni heidän käsittelyynsä, sillä heillä on aina se viimeisin tieto käytettävissä siinä missä myös parhaimmat tuotteet. He pystyvät sanomaan mikä on parasta juuri minun iholleni ja saman henkilön luona käyminen myös antaa varmuutta omiin valintoihini, sillä hänellä heillä on tietoa ihostani pitkältä ajalta. Saan heiltä myös opastusta esimerkiksi meikin tekemiseen. Vinkit siitä miten kannattaa tehdä ja mitä kannattaa välttää." Janitsu

Haen tietoa kosmetiikkaosastolta

"Olen kova kyselemään neuvoja kosmetiikkaosastolla. Siksi suosin kauppoja, joissa on asiantuntevaa henkilökuntaa." Shoppailija

Haen tietoa äidiltä ja sukulaisilta

"Hyväksi todettu, kulkee suvussa "perintönä"." Perintö

Haen tietoa jostakin muualta

"Keksin ihan itse ja kyllä riittää katsojia." Ulla

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.