Näin hurmurinäyttelijää onnisti!

Tähtinäyttelijä Leonardo DiCaprio tuskaili pitkään etsiessään hulppealle kodilleen ostajaa, mutta nyt talo on saatu myytyä.

Näyttelijä Leonardo DiCaprio on vihdoin päässyt virallisesti eroon Malibun rantakodistaan. The Wolf of Wall Street -leffastakin tuttu DiCaprio sai onnistuneista kaupoista noin 12,6 miljoonaa euroa. Vaikka summa on suuri, se on silti huomattavasti vähemmän kuin, mitä näyttelijä kodistaan alunperin olisi toivonut saavansa.

LUE MYÖS:

Kun Malibun koti ensi kertaa tuli myyntimarkkinoille marraskuussa 2012, oli DiCaprion hintapyyntö vielä huikeat 17 miljoonaa euroa. Tähti vuokrasi kotiaan kaksi kesäkautta ja laski sitten myyntihintaa kesän lopulla noin kolmella miljoonalla eurolla ja löysikin vihdoin innostuneen ostajan upealle talolleen.

Aidatussa yhteisössä sijaitsevassa talossa on vierastalo mukaan luettuna yllättäen vain 244 neliömetriä, mutta makuuhuoneita löytyy seitsemän ja kylpyhuoneita kuusi. Ikkunat ulottuvat huoneissa lattiasta kattoon ja pihalta löytyvät sekä uima-allas että poreamme. Yksityisellä terassilla uusi omistaja voi nauttia kauniista rantamaisemista.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen, hannakaisa.taskinen(at)mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat