Näin hurmaat muut juhlissa

Valmistaudu juhliin etukäteen ja pidä hauskaa. Näillä vinkeillä onnistut hurmaamaan myös muut juhlissa.

Positiivinen ihminen kerää myös juhlissa lähelleen ihmisiä. Kaikille suurissa ihmisjoukoissa oleskelu ei kuitenkaan ole yhtä luontevaa. Näillä vinkeillä onnistut hurmaamaan ihmiset mihin tahansa menetkin. Pidä jo ennen juhliin menoa mielessä, mitä olet niistä hakemassa. Haluatko oppia jotakin, tavata uusia ystäviä tai pitää vain hauskaa? Mieti, mitkä ovat omat hyvät puolesi ja hae energiaa positiivisuuden kautta.

Näillä vinkeillä onnistut juhlissa:

Ole kiinnostava

Pukeudu kiinnostaviin ja viehättäviin vaatteisiin, jotka korostavat persoonaasi. Jos pidät matkustelusta, pidä yllä vaatekappaletta reissuiltasi tai pukeudu johonkin sellaiseen, mikä kertoo etnisestä taustastasi. Pienet yksityiskohdat ovat takuuvarma keskustelun aloitus.

Kiinnitä huomiota ympärillesi

Katso ympärillesi ja etsi uusia ystäviä. Katso keitä on ympärilläsi ja mikä heissä on kiinnostavaa. Kertomalla kohteliaisuuden vaikkapa juhlavieraan pukeutumisesta pääset hyvin keskustelun alkuun.

Valmistaudu etukäteen

Lue etukäteen asioista, joista voisit keskustella. Tarkista hittielokuvan taustat tai yksityiskohdat jostakin uudesta trendistä. Kun joku haluaa jutella kanssasi, et jää tuppisuuksi.

Auta muita

Älä kysy pelkästään, kuinka voit auttaa, vaan keksi jokin konkreettinen asia, missä voit olla avuksi. Auta emäntä keittiössä tai ojenna ihmisille takkeja eteisessä. Illan emäntä tai isäntä on takuulla iloinen ja muistaa sinut positiivisesti myöhemminkin.

Lataa oikea energiataso

Juhlia varten tarvitset aina tietyn energiatason. Mieti, minkälaiset juhlat ovat tulossa. Riehakkaat allasbileet tai syvällinen keskustelu kirjallisuudesta vaativat eri energitasoa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja