Näin Hunks-Jani pärjää mallimaailmassa – lue miehen kuulumiset Etelä-Afrikasta!

Scandinavian Hunks -tanssiryhmän jäsen Jani Kokki pääsi kansainvälisen ja merkittävän, Hollywoodin-tähtiäkin luotsaavan mallitoimiston listoille. Mies on muuttanut töidensä perässä Etelä-Afrikkaan, mallitoimiston kotipaikkaan luomaan uraa – lue, mitä hänelle kuuluu!

Scandinavian Hunksien JaniKokki pääsi Hollywoodin tunnetuimpia mies- ja naiskasvoja, kuten esimerkiksi Angelina Jolieta ja George Clooneyta luotsaavan mallitiomiston riveihin. Nyt mies on muuttanut Etelä-Afrikkaan Kapkaupunkiin toimiston kotikaupunkiin ja luo uraa mallimaailmassa.

– Lokakuu vierähti todella nopeasti ja aluksi kaikki tuntui tietenkin hankalalta. Vieras maa, vieras kieli, tuntematon kaupunki yms., mies kirjoittaa Hunksien blogissa.

Janin päivät kuluvat castingeissa, eli työnhakutilaisuuksissa, joissa mallit käyvät näyttäytymässä asiakkaille, jotka valitsevat tarkoituksiinsa sopivimmat. Mallimaailmassa castingeissa kilpailu on kovaa, eikä läheskään jokainen tule palkatuksi. Parhaimmillaan tilaisuuksissa saattaa olla tuhatkin saman paikan hakijaa. Janikin on ehtinyt jo kohdata castingeihin liittyviä tyypillisiä ongelmia:

– Saan mallitoimistolta viestin castingista. He ilmoittavat ajan ja paikan, missä on oltava. Tämän kokoisessa kaupungissa kesti ensimmäisinä viikkoina hieman liikaa aikaa löytää ajoissa perille. Pyörin Kapkaupungin kartta käsissäni ja kieli keskellä suuta aivan hukassa. Mutta on ollut taas hienoa huomata, että jo kuukauden jälkeen tämä paikka tuntuu kodikkaalta ja viihtyisälta, ja casting-paikatkin alkavat löytyä ilman suurempia mutkia.

Mies paljastaa tanssiryhmän blogissa asioiden olevan melko hyvällä mallilla, sillä ensimmäiset työkeikat on jo saatu!


MTV3/Helmi

Kuvat: Scandinavian Hunks

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja