Näin Hollywood-kaunottaret huijaavat Oscar-gaalassa

Huomenna elokuvamaailma juhlii vuoden odotetuimmassa gaalassa, kun Yhdysvaltojen elokuva-akatemia jakaa Oscar-pystit viime vuoden parhaille valkokangassuorituksille. Missään muussa gaalassa ei ole niin paljon a-luokan tähtiä kuin Oscar-gaalassa, ja sen vuoksi kaikki julkkiskaunottaret tekevät kaikkensa loistaakseen punaisella matolla.

Brittiläinen Daily Mail -lehti listasi unelmakaupungin hurjimmat kauneuskikat, joiden avulla tähdet loistavat entistäkin kirkkaampina salamavalojen räiskyessä ympärillä. Lehden mukaan tähdet turvautuvat muun muassa minkinkarvasta tehtyihin tekoripsiin saadakseen oikein lumoavat tähtisilmät. Hintavista lisäkkeistä ei ole kuitenkaan mitään iloa, jos naama on rypistynyt Kalifornian paahtavan auringon alla.

Tässä vaiheessa kuvaan tulevat plastiikkakirurgit, jotka ruiskuttavat erilaisia täyteaineita ihon alle. Hollywoodissa suositut Radiesse-nimiset ruiskeet paitsi silottavat ihoa, niillä voi luoda vuoden kestävän illuusion korkeammista poskipäistä ja jykevämmästä leuasta, kertoo kauneuskirurgi Cameron Rokhsar.

Iholle lisähehkua tuo myös parhaiden kosmetologien antamat kasvohoidot. Julkisten hipiää huoltava Sonya Dakar tekee ennen Oscar-gaalaa lukuisia kasvohoitoja tähdille. Madonnankin suosimassa, yli 1300 euroa maksavassa kasvohoidossa, kasvojen ihoa hiotaan – uskokaa tai älkää – timanteilla! Jalokivikuorinnan jälkeen iholle levitetään vihreää teetä sisältävä kasvonaamio. Hoidon täydentää UV-valokäsittely, jonka luvataan ehkäisevän finnejä.

Dakarin mukaan muiden muassa Drew Barrymore ja Gwyneth Paltrow vannovat hinnakkaan hoidon nimiin valmistautuessaan Oscar-juhliin. Eräät tähdet käyvät viikkojen ajan päivittäin kasvohoidossa varmistaakseen, että heidän kasvonsa loistavat vuoden tärkeimpänä iltana. Jos kaikesta valmistautumisesta huolimatta tähti herää Oscar-gaalaa edeltävänä päivänä finni otsallaan, julkkiskosmetologi rientää apuun.

- Käytän sinistä valoa poistamaan tulehduksen, laitan lääkettä päälle ja sitten he ovat valmiita lähtemään. Seuraavana päivänä iho näyttää siltä, ettei mitään finniä ole koskaan ollutkaan, Dakar lupaa.

Kurvit kohdalleen hinnalla millä hyvänsä

Hollywoodissa täydellisyyden tavoittelu ei rajoitu tietenkään vain kasvoihin, vaan tähdet käyttävät viikkoja kuntosalilla parhaiden omavalmentajien johdolla, saadakseen vartalonsa parhaaseen mahdolliseen kuosiin. Jos julkkisvalmentaja David Kirschin tiukat treeni- ja ruokavalio-ohjeet eivät tuota haluttua tulosta, tähdet turvautuvat myös pikarasvaimuihin voidakseen paljastaa esimerkiksi selkänsä punaisella matolla.

Tänä vuonna tähdet ovat joutuneet hikoilemaan erityisen ahkerasti, koska kolme kuukautta kestänyt käsikirjoittajien lakko keskeytti monet tv-ja elokuvatuotannot. Pakkolomalla useat tähdet nautiskelivat elämästä (ja ruuasta) keräten Hollywoodin mittapuulla ylimääräisiä kiloja. Epätoivon vimmalla kiloja karistavat tähdet saattavat korvata ateriansa suolavedellä, johon on sekoitettu chiliä, vaahterasiirappia ja laksatiivista teetä.

Hollywoodissa tähdet korvaavat Oscar-mittelöiden alla ruuan ateriankorvikepirtelöillä tai napostelevat pelkää salaattia. Eräs kaksoset pyöräyttänyt näyttelijä karisti raskauskilot vauvanruualla.

- Hän tilasi luomuvauvanruokaa tarjoavasta ateriayrityksestä ruokaa kolmelle. Hän söi itse kolmannen vauvanruoka-annoksen ja karisti kilot nopeasti, Hollywood Black Book Of Diet Secrets -kirjan toinen kirjoittaja Kym Douglas paljastaa.

Viime vuonna Oscarin parhaasta naispääosasta vienyt Helen Mirren tunnusti voittonsa jälkeen olleensa kuukauden ajan laihdutuskuurilla mahtuakseen juhlapukuunsa.

Hikoilun, kauneuskirurgien ja hullujen nälkäkuurien lisäksi monen tähden uumaa kaventavat tukisukkahousut. Supertiukkoihin Spanx-pöksyihin ovat turvautuneet muiden muassa Katie Holmes ja Nicole Richie.

Tänä vuonna kultaisen pikkumiehen vie kotiinsa Cate Blanchett (Elisabeth - kultainen aikakausi), Julie Christie (Away from Her), Marion Cotillard (Pariisin varpunen - Edith Piaf), Laura Linney (The Savages) tai Ellen Page (Juno).

Lue lisää Oscareista gaalan virallisilta nettisivuilta!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat