Näin et sorru seksiin ensimmäisillä treffeillä

Sorruitko joskus seksiin ensimmäisillä treffeillä, vaikka olet vannonut, ettei se kuulu tapoihisi? Jos asia häiritsee sinua, lue nämä vinkit tilanteen välttämiseksi ensi kerralla.

Kyllä, olet kunnon nainen ja seksi ensi treffeillä ei ole tyyliäsi. Jotenkin, toisinaan, se joskus vain tapahtuu. Tapaat kivan miehen ja menette illalliselle. Kaikki menee loistavasti. Seuraavaksi löydät itsesi kuhertelemassa miehen kanssa kotiovesi edessä, sitten suutelemassa sohvalla, sen jälkeen kaatumassa sänkyyn – ja ennen kuin huomaatkaan, on kiusallinen aamu ja kyselet itseltäsi, olisiko pitänyt sittenkin odottaa.

Älä kuitenkaan soimaa itseäsi, vaikka halu vie helposti mukanaan! Mikäli tulevaisuudessa kuitenkin tahdot antaa miehen odottaa muutamat treffit ennen h-hetkeä, lue nämä toimittaja John Crawfordin Savvymiss.com-sivustolle listaamat vinkit!

Älä juo liikaa

Kenties treffit hermostuttavat sinua ja koet parin viinilasillisen helpottavan oloasi. Älä kuitenkaan tee ylilyöntejä, sillä tiedäthän mihin liiallinen alkoholin käyttö voi johtaa. Tykkäät kosketella häntä, tunnet olosi hupsuksi ja heität varovaisuutesi menemään. Myös mies tietää tämän. Kun hän näkee sinun kumoavan muutaman lasillisen, hän tietää, että todennäköisyys seksiin kasvaa joka kulauksella. Nauti siis alkoholia maltillisesti!

Älä kutsu häntä kotiisi

Tämä nyt on aika itsestään selvää, mutta jos haluat pienentää seksin mahdollisuutta ensi treffeillä, älä kutsu miestä sisään. Se on niin yksinkertaista. Kun tienne ovat erkanemassa illan päätteeksi, vastusta kiusausta pyytää häntä luoksesi. Sano, että kotisi on sotkuinen, olet väsynyt, kämppäkaverisi on todella rasittava (vaikka sinulla ei olisikaan sellaista) tai mitä tahansa. Sillä kun kutsut miehen sisään, hän näkee sinun vilkuttavan vihreää valoa seksille.

Vietä aikaa itsesi kanssa

Monet miehet vannovat erään tietyn yksityisen rituaalin nimeen ennen tärkeitä treffejä – kenties ymmärrät, mitä tämä tarkoittaa. Näin mies on paljon rennompi ja osaa käyttäytyä kuin sivistynyt ihminen. Mikset sinä kokeilisi samaa ja viettäisi hetken laatuaikaa itsesi – tai vibraattorisi – kanssa ennen treffejä?

Muista, että ohjat ovat sinulla

Sinä olet itsesi emäntä. Jos tahdot välttää seksiä ensimmäisillä treffeillä ja saat hänet haluamaan kanssasi toiset, kolmannet ja kymmenennet treffit, valta on sinulla. Anna miehen nähdä vaivaa eteesi!

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja