Näin Argentiina on repinyt Lionel Messistä kaiken irti – hurjat tilastot kertovat olennaisen: "Voisin kuvitella, että seurat rupeavat miettimään"

Näin Argentiina sai Messistä parhaan irti – asiantuntija nostaa esiin yhden avainpelaajan 4:08
Näin Argentiina sai Messistä parhaan irti – asiantuntija nostaa esiin yhden avainpelaajan

Argentiinan päävalmentaja Lionel Scaloni on onnistunut Lionel Messin peluuttamisen suhteen tavalla, joka jäi niin monelta hänen edeltäjältään vajaaksi.

Tulokset tähtipelaajaa palvelevasta joukkueesta ovat vastaansanomattomia: 57 ottelusta Scaloni on voittanut Argentiinan peräsimessä 40, pelannut tasan 12 ja hävinnyt vain viisi.

Argentiina on kesäkuusta 2019 lähtien ja viimeisestä 43 ottelustaan hävinnyt vain yhden – MM-kisojen avausottelunsa Saudi-Arabiaa vastaan. Maa on MM-tittelin ohella myös hallitseva Copa Ámerica -voittaja viime vuodelta.

44-vuotias Scaloni otti maajoukkueen haltuunsa kesällä 2018 oltuaan sitä ennen Argentiinan alle 20-vuotiaiden päävalmentaja. Työ Albicelesten edustuksen käskyttäjänä on Scalonille ensimmäinen päävalmentajapesti aikuisten tasolla, joten voi kuvitella hänen olevan tulevaisuudessa kiinnostava nimi myös huipputason seurajoukkueille.

MTV Urheilun asiantuntija Mika Väyrynen nostaa esille yhden tietyn avainpelaajan Messin ympärille kootusta ryhmästä. Katso maailmanmestarijoukkuetta ruotiva video yltä!

Koko maanantaisen MM-kisojen polttopisteessä -keskustelun voit katsoa alta.

MM-kisojen polttopisteessä: Lionel Messi sai kruununsa – MM-finaalia analysoi Mika Väyrynen 15:39
MM-kisojen polttopisteessä: Lionel Messi sai kruununsa – näin MM-finaalia analysoi MTV Urheilun asiantuntija Mika Väyrynen

Lue myös:

    Uusimmat