Näin Anthony Bourdain puhui kuolemasta muutama kuukausi sitten: "Luultavasti tulen kuolemaan saappaat jalassa"

1:05

8. kesäkuuta kuollut Anthony Bourdain kertoi helmikuussa, ettei halua lopettaa huippusuositun televisiosarjansa tekemistä.

Perjantaina 8. kesäkuuta kuollut huippukokki Anthony Bourdain avautui määrätietoisuudestaan helmikuussa Peoplelle. Toimittajat matkustivat Bourdainin kanssa kolmen päivän ajan, kun hän kuvasi jaksoa Parts Unknown -ohjelmaansa. Kuvausten aikana Bourdain ei antanut pienintäkään vinkkiä siitä, että haluaisi lopettaa sarjan tekemisen. 

– Luovutin sen kanssa. Olen yrittänyt. Luulen, että olen vain liian hermostunut, neuroottinen, määrätietoinen. Minulla olisi ollut erilainen vastaus muutama vuosi sitten. Saatan olla erehtynyt ajattelemaan, että olisin onnellinen saadessani maata riippumatossa tai olla puutarhatöissä. Mutta ei, olen aika varma etten pystyisi, Bourdain pohti haastattelussaan.

– Luultavasti tulen kuolemaan saappaat jalassa.

61-vuotias Bourdain löytyi tiedottomana hotellihuoneestaan Ranskassa perjantaina 8. toukokuuta. Bourdainin löysi hänen läheinen ystävänsä, ranskalainen kokki Eric Ripert. Kaksikko oli kuvaamassa uutta jaksoa Bourdainin televisio-ohjelmaan. 

Helmikuussa Bourdain kertoi Peoplelle viettävänsä suurin piirtein 250 päivää vuodesta tien päällä. 

– Kuvaustiimistä on tullut häiriintynyt perheeni. Kuvausten päätyttyä hengailemme usein juoden tuntien ajan erilaisissa paikoissa kuten hotellien aamiaisravintoloissa. 

Bourdain huomautti haastattelussa, ettei hän koskaan kuvaa kahta kaupunkia peräjälkeen sarjaansa. Sen sijaan hän varasi aikaa viettääkseen sen 11-vuotiaan tyttärensä Ariane Bourdainin kanssa. Ariane oli Bourdainin ainut lapsi hänen entisen vaimonsa Ottavia Busian kanssa. 

– Menen takaisin, tapaan tyttäreni, puran laukkuni, pakkaan laukkin, esitän normaalia elämää, mikä on äärimmäisen nautinnollista minulle. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja