Mainos

Näin Angelina Jolien ja Brad Pittin ero etenee – tilanteesta tihkuu lisätietoa

Angelina Jolie haki avioeroa pitkäaikaisesta aviomiehestään Brad Pittista syyskuun 19. päivä 2016. Entinen unelmapari ei ole vieläkään päässyt täysin sopuun lastensa huoltajuudesta.

Brad Pittin ja Angelina Jolien avioero näytti alkuun äityvän todelliseksi likapyykin pesuksi. Jolie haki avioeroa vain päiviä sen jälkeen, kun Pittin väitettiin juoneen itsensä humalaan ja käyttäytyneeen väkivaltaisesti perheen lapsia kohtaan heidän lentäessä Ranskasta Los Angelesiin. FBI tutki tapauksen ja totesi Pittin syyttömäksi. Lisäksi huhut avioeron tiimoilta liittivät salasuhteen Pittin ja näyttelijä Marion Cotillardin välille. Molemmat ovat kieltäneet huhut jyrkästi.

Kaksikon välit ovat katkeröityneet entisestään, eivätkä he ole enää kovin ystävällisissä väleissä. Entinen Hollywoodin unelmapari ei ole antanut avioerotaistelun kuitenkaan lähteä käsistä, molempien tavoitteena on pitää ero siedettävänä perheen lapsille.

Pitt myönsi eron johtuvan hänen tekemistään virheistä GQ-lehdelle antamassaan haastattelussa. Hän myönsi kärsineensä alkoholiongelmasta avioliiton loppumetreillä.

– Olisin voinut juoda venäläisen pöydän alle hänen omalla vodkallaan, Pitt sanoi lehdelle.

Se7en ja Fight Club -elokuvista tuttu Pitt sanoi olleensa ainakin jollain tasolla huono isä lapsilleen. Oikeudessa Pitt tai Jolie ei halua ampua lujilla panoksilla, vaan pitää vihan pois oikeussalista, jotta pariskunnan lasten ei tarvitse seurata vierestä vanhempiensa riitaantumista.

– Me koitamme kaikki vain parantua tapahtumista, jotka johtivat eroon, Jolie sanoi vuorostaan Vanity Fair -lehden haastattelussa, painottaen, että perheen lasten parantumisprosessi ei johdu niinkään erosta, vaan siihen johtaneista tapahtumista.

Mr. and Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa tavannut kaksikko ehti olla yhdessä noin 12 vuoden ajan. Kaksikko kamppailee yhä viimeisten huoltajuusyksityiskohtien kanssa. Jolien on sanottu olevan vaarassa menettää lasten huoltajuus, jos hän ei anna Pittille aikaa lasten kanssa. Isän säännöllinen tapaaminen on todettu vaikuttavan positiivisesti pariskunnan lasten mielenterveyteen.

Tällä hetkellä lapset elävät Jolien kanssa Lontoossa, jossa hän kuvaa uutta Maleficent 2 -elokuvaa. Pitt vieraili lastensa luona viime viikon sunnuntaina isänpäivän kunniaksi. Lisäksi hän on saanut oikeudelta tarkan aikataulun lastensa tapaamiseksi tämän kesän ajaksi. Terapeutin on oltava paikalla suurimmassa osassa Pittin tapaamisista lastensa kanssa.

Lasten lennättäminen Lontooseen Maleficent -jatko-osan kuvausten ajaksi oli muodostua ongelmaksi. Pitt työskentelee samaan aikaan Los Angelesissa Quentin Tarantinon uuden elokuvan Once Upon a Time in Hollywood parissa. Pittin mielestä Los Angeles on lasten koti, eikä hän halua olla erossa jälkikasvustaan kuukausia. Heinäkuussa lasten on tarkoitus lentää hänen luokseen Kaliforniaan.

– He työstivät sopimuksen, johon molemmat olivat tyytyväisiä. Bradista tuntui, että oikeus näki vihdoin hänen puolensa, lähde sanoi E! News -sivustolle kesäksi sovitusta aikataulusta.

Pitkäkestoinen ratkaisu huoltajuuskiistaan näyttää tällä hetkellä toistaiseksi kaukaiselta. Pariskunta palaa jälleen oikeuteen 13. päivä elokuuta.

Lähde: E! News

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja