Näillä tähdillä on vuoden 2011 halutuimmat hiustyylit

Glamour.com listasi, keiden kymmenen Hollywood-tähden hiustyyli on purrut suureen yleisöön parhaiten. Olisitko arvannut, kenen tähden kuvaa on todennäköisesti kiikutettu kampaamoihin eniten tänä vuonna?

Glamour.com listasi 10 googlatuinta julkkisten hiustyyliä. Vuodesta 1995 aina pitkälle 2000-lukuun asti naiset kopioivat todennäköisesti eniten Frendit-komediasarjan Jennifer Anistonin hiusmallia. Kaunottaren hiusten suosio ei ole hiipunut tähän päivään mennessä, sillä niitä on Googlen kautta haettu tänäkin vuonna kolmanneksi eniten.

Vaan kuka onkaan listan ykkösenä ja jätti näyttelijä Emma Watsonin hiusmallin hopealle? Nuori pop-tähti Justin Bieber! Tähti sattuu komeilemaan mystisesti ainoana miehenä myös -listalla.

Tähtien hiustyyleillä on ollut selkeä vaikutus hiustrendeihin. Viimeksi naisilla lyhyet hiukset ovat olleet muodissa 90-luvulla. Watson leikkautti kutrinsa vuosi sitten uuden elämänvaiheensa kunniaksi, kun viimeinen Harry Potter -elokuva sai päätöksensä.

– Olen 20-vuotias, joten en ole enää mikään lapsi. Olen ollut osa Harry Potteria viimeiset kymmenen vuotta. Koin että minun piti jollain tapaa päättää tämä vaihe elämässäni. Minä tarvitsin muutosta ja siksi uusi hiustyyli, Watson on kertonut.

10 googlatuinta hiusmallia 2011

1. Laulaja Justin Bieber

2. Näyttelijä Emma Watson

3. Näyttelijä Jennifer Aniston

4. Hip hop -artisti Jim Jones

5. Tosi-tv-tähti Kim Kardashian

6. Rap-artisti Soulja Boy

7. Näyttelijä Kate Winslet

8. Hip hop -artisti Lil Wayne

9. Taitoluistelija Dorothy Hamill

10. Näyttelijä Meagan Good

MTV3/Helmi

Lähde: Glamour.com, Contactmusic.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja