Mainos

Näillä superjulkkiksilla on ohuet hiukset

Ohuet, lasimaiset hiukset eivät ole pelkästään suomalaisten ongelma. Myös Hollywoodista löytyy upeita vaaleita kaunottaria, joita ei kuitenkaan ole siunattu luonnostaan paksuilla hiuksilla. Julkkiksilla on toki kampaaja-armeija pitämässä heidän frisyyrinsä kunnossa, mutta ohuthiuksisen kannattaa ottaa näistä kampauksista mallia.

Wireimage/AOP

Wireimage/AOP

Wireimage/AOP

Näyttelijätär Kate Bosworth on hurmannut suloisilla kasvoillaan niin Orlando Bloomin kuin mallikomistus James Rousseaunkin. Nukkemaisen näyttelijän hiukset ovat hyvin suomalaistyyppiset. Katen ohuisiin hiuksiin ei kuitenkaan yleensä kiinnitä huomiota, sillä ne on laitettu niin hyvin.

Kuvassa vasemmalla oleva pieni niskanuttura sopii hennoille hiuksille. Hiukset on lisäksi todennäköisesti käsitelty suoristusraudalla. Keskimmäisessä kuvassa Katen hiukset on laitettu lainehtiville, ilmaville kiharoille. Ne tuovat volyymia ohuisiin hiuksiin.

Oikealla Katella on kaunis polkkakampaus, joka ei tuo esiin hiusten hentoutta. Tällainen polkka vaatii kuitenkin laittamista näyttääkseen hyvältä. Voit yrittää vastaavaa lopputulosta föönin ja suuren pyöröharjan avulla.

Wireimage/AOP

Wireimage/AOP

Wireimage/AOP

Cameron Diaz muistetaan erityisesti hänen leveästä hymystään. Ja tämähän toimii: keskitä huomio parhaisiin puoliisi. Cameronin hiukset taas ovat Hollywoodin asteikolla melko ohuehkot. Tähdellä onkin nähty usein lyhyitä hiusmalleja.

Kuvassa vasemmalla Cameronin hiukset ovat harvinaisen pitkässä mallissa. Näyttelijä on useaan otteeseen hakenut hiuksiinsa volyymia hiuspidennyksillä, jotka saattavat olla hänellä tässäkin kuvassa. Keskimmäisessä kuvassa oleva ylikasvanut polkka ei ole vielä liian pitkä hennoille hiuksille. Tämä malli sopii rennon Cameronin tyylin hyvin.

Oikealla olevassa kuvassa on yksi Cameronin lempikampauksista, joka sopii monille ohuthiuksisille: pieni töpömäinen ponnari takaraivolle ja etuhiusten nosto pinnillä töyhdöksi.

Wireimage/AOP

Wireimage/AOP

Wireimage/AOP

Myös näyttelijä Charlize Theronilla on suomityyppinen hius. Charlizella on yleensä melko lyhyitä hiusmalleja. Vasemmanpuolisessa kuvassa hänellä on soma niskanuttura. Etuhiukset on kammattu eteen tuomaan volyymia.

Kuvassa keskellä näyttelijällä on kiharakampaus, joka tuo aina ilmavuutta ohuisiin hiuksiin. Oikealla Charlizen hiukset on suittu klassiseen polkkaan, jollainen on nähty myös Kate Bosworthilla.

Wireimage/AOP

Wireimage/AOP

Wireimage/AOP

Seurapiiriperijätär Paris Hilton yllätti alkuvuodesta lyhyellä hiuslookilla. Yleensä Paris käyttää hiustenpidennyksiä, mutta nyt hän on ilmeisesti tarjonnut hiuksilleen lepohetken niistä.

Vasemmalla Paris on laitattanut lyhyisiin hiuksiinsa Marilyn Monroemaisen pyöristetyn kampauksen, joka saa ohuet hiukset näyttämään paksuilta. Tällainen kampaus sopii erityisesti kapeakasvoisille: pyöreäkasvoisen kasvot vain pullistuvat näin pyöreästä lookista. Kuvassa keskellä Paris on piristänyt ilmavaksi föönattua polkkaansa hauskalla hiuskorulla.

Hiustenpidennyksillä saa myös tuuheutta. Oikealla on kuva Parisista hänen tavanomaisimmassa lookissaan. Hiustenpidennykset on laitettu barbietyylisille kiharoille.

Koonnut: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.