Näihin virheisiin naiset sortuvat sängyssä

Naiset sortuvat asiantuntijan mukaan usein samoihin virheisiin kesken seksin. Omia tapoja on kuitenkin mahdollista muokata.

Harvan mieleen kulkeutuu ajatus siitä, että tietyt tavat makuuhuoneessa saattavat vaikuttaa hyvinkin negatiivisesti siihen, mitä mies tuntee makuuhuoneessa.

Karmea yöpuku

Vaikka vanhassa ja kenties hyvinkin virttyneessä rakkaassa yöpuvussa on mukava viettää aikaa, joskus saattaisi olla hyvä huomioida oman kumppanin mieltymykset matkalla makuuhuoneeseen. Miehet menettävät seksiterapeutti Jane Greerin mukaan helposti mielenkiintonsa, jos nainen on sonnustautunut vaatteisiin, jotka eivät miellytä silmää.

Romantiikanrikkojista ei tarvitse hankkiutua kuitenkaan kokonaan eroon. Seksielämä voi saada toivottua piristystä ajoittaisesta panostamisesta omaan pukeutumiseen myös kotioloissa. Yllätä kumppanisi ja itsesi!

Odottelu

Naiset ajattelevat herkästi, että miehen tulisi tehdä aloite. Greerin mukaan miehet kokevat helposti ahdistavana sen, etteivät naiset innostu itse viettelemään usein kumppaniaan.

Nyt eletään 2010-lukua ja entisaikojen tarkat säännöt ovat monilta elämänalueilta jääneet historiaan. Aloitteen tekemiselle makuukammarin puolella ei siis pitäisi olla naisella enää mitään esteitä. Riko perinteitä ja toimi täysin vastoin kumppanisi odotuksia!

Kritisointi

Viimeinen asia, jonka mies haluaa kuulla naisen suusta sängyssä, on kritiikki, kertoo Greer. Intohimo lopahtaa hyvin helposti, jos mies joutuu arvostelun kohteeksi etenkin sänkypuuhien aikana.

Sen sijaan, että arvostelisi kumppaniaan, olisi syytä kokeilla positiivisempaa lähestymistapaa. Miehen itsetunto nousee ja petipuuhiin voi saada hurjasti uutta pontta miehen innostuessa vastaanottamistaan kohteliaisuuksista. Kehuillakin on mahdollista saada toiveensa täytettyä!

MTV3/Helmi

Lähde: Gal Time

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja