Nahkaisten huonekalujen hoito

Kuvauksen nahkatuolit käsiteltiin Liberon nahanhoitoaineella, joka on luonnonvahapitoinen ja se ravitsee ja auttaa nahkaa säilyttämään kimmoisuutensa.

Värisävyt tuovat nahan alkuperäisen värin esille. Sopii nahalle, nahkahuonekaluille, takeille, laukuille ja kirjan päällyskansille.

Käyttöohjeet: Huonekalu imuroidaan hiekan ym. lian poissaamiseksi. Hoitoaine levitetään käsiteltävään pintaan puhtaalla nukkaamattomalla liinalla kevyesti hieroen. Aineen annetaan imeytyä ja käsitelty pinta kiillotetaan sitten kevyesti kankaalla.

Kiillottaessa poistuu samalla mahdollinen ylimääräinen aine nahasta. Kuivuttuaan hoitoaine ei tartu vaatteisiin. Varmista tuotteen sopivuus ja väri kokeilemalla ensin hoidettavan pinnan näkymättömään kohtaan.

Sävyt

Värittömän nahanhoitoaineen lisäksi on 5 eri sävyä: kullanruskea, tummanruskea, musta, vihreä ja bordeaux (punertava). Valitse lähin mahdollinen sävy. Hoitoaine ei ole maali joten sävyn ei tarvitse olla juuri sama kuin nahassa vaan etsi lähin mahdollinen sävy.

Liberon-tuotteiden myynti: Hyvin varustetut rautakaupat, sisustustavaratalot, tavaratalot, väriliikkeet ja muut erikoiskaupat.

  • Tiedustelut Hanart Oy
  • Järvenpää 09-279 0830 tai
  • info@hanart.fi

t.i.l.a. 4.11.2004

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja