Naapurintyttö Katie Holmes: Tätä kauneuskatastrofia pelkään

Katie Holmes on tuttu naapurintyttömäisestä kauneudestaan. Tähti paljastaa Elle-lehdelle, mitä kauneuteen liittyvää katastrofia hän pelkää.

Näyttelijä Katie Holmes kertoo Elle-lehdelle olevansa koukussa naamioiden käyttöön. Tähti rakastaa ihonhoitoa niin paljon, että nukkuu joka yö naamio kasvoillaan.

Muuten luonnollisesta kauneudestaan tunnettu nainen luottaa ihonhoidossa perusasioihin, kuten runsaaseen vedenjuontiin.

– Käyn myös hot joogassa ja hikoilen myrkyt pois, Holmes paljastaa.

Meikissä näyttelijä painottaa luonnollisuutta, mutta kokeilee mielellään voimakkaampiakin juttuja, kuten dramaattista smoky eyes -meikkiä.

– Osaan tehdä sen, mutta en kuten ammattilaiset. Luulen tehneeni hyvää työtä, kunnes näen valokuvia itsestäni, Holmes voivottelee.

Meikkaaminen on tähden mielestä niin hauskaa, että hän järjestää ystävilleen meikkibileitä, joissa toimii itse meikkitaiteilijana.

– Tykkään haasteista ja koska haluan olla hyvä meikkaamaan, meikkibileet ovat hyvää harjoitusta, Holmes sanoo.

Holmesin mielestä hyvä meikki on kuten muotikin: ollakseen tyylikäs sen ei tarvitse hypätä silmille. Joskus on tosin hauskaa irrotella.

– Rakastan irtoripsiä, mutta pelkään näyttäväni Lucille Ballilta elokuvassa Sinun, minun ja meidän, jossa hän on juhlissa ja irtoripset alkavat putoilla. Käytin niiitä yksi ilta lavalla ja osa niistä putosi poskilleni. Se ei ollut mukavaa, Holmes muistelee.

Lisää asiaa tyylistä Muotietoinen-sarjassa

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Lähde: Elle 2013/3

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja