Mainos

Naantalin Kylpylä

Naantalin ensimmäinen kylpylä avattiin vuonna 1863 Kalevanniemelle. Siitä lähtien alue on ollut tunnettu kylpyläkohde, kuuluisa Naantalin Kylpylä. Naantalin Kylpylä kuuluu arvostettuun Royal Spas of Europe ketjuun. Se on myös listattu maailman 100 parhaan kylpylän joukkoon.

Naantalin Kylpylään voi tulla hyvin ansaittuun päivähemmotteluun tai viikon virkistyslomalle nauttimaan saunoista, rentouttavista kylvyistä sekä ainutlaatuisista kauneus- ja vartalohoidoista, jotka on tarkoitettu virkistämään, piristämään ja rentouttamaan.

Majoitusta moneen makuun

Korkeatasoinen Naantalin Kylpylä tarjoaa luksusta myös majoittumiseen. Huoneet ovat avaria ja ylellisesti varusteltuja. Huoneita on yhteensä 390. Sviittejä on alkuperäisessä Kylpylähotellissa, sen viereisessä Sviittihotellissa, upeassa Sunborn Yacht laivahotellissa ja uudessa Naantali Spa Residencessä.

Näin vierailla on mahdollisuus valita huone, joka parhaiten vastaa heidän vaatimuksiaan - mukavista kahden hengen huoneista ylellisiin, saunallisiin sviitteihin.

Mihin sinä majoittuisit, jotta kylpylälomasi olisi täydellinen? Tutustu Naantalin Kylpylään ja rakenna kylpylän sivuston tarjonnasta täydellinen lomapaketti.

Artikkelin tarjoaa: Naantalin kylpylä

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.