Huhu: Myyttinen Surface-puhelin edelleen suunnitelmissa

Microsoftin puhelintuotanto saattaa kokea lähiaikoina murroksen. Liikkeellä on tänä vuonna ollut useita huhuja Lumia-puhelinten lakkauttamisesta ja uudenlaisen Surface-puhelimen julkaisusta. Uusimpien tietojen mukaan Surface-puhelimet ovat edelleen suunnitelmissa, mutta niitä ei nähdä vielä tänä vuonna.

Windows Centralin saamien tietojen mukaan Surface-puhelimia nähdään vasta vuonna 2017. Samalla saattaa olla, että Surface Pro -laitteita julkaistaan seuraavan kerran vasta ensi vuoden puolella. Syyksi on annettu muun muassa Intel-suorittimien seuraava sukupolvi, jonka pitäisi tulla saataville kuluvan vuoden lopulla.

Mielenkiintoisena uutena tietona Surface-puhelinta voidaan mahdollisesti odottaa markkinoille kolmena eri versiona. Lähteiden mukaan luvassa on kuluttajille suunnattu malli, liike-elämään suunnattu malli ja innokkaille ammattikäyttäjille suunnattu malli. Oletettavasti versiot eroavat toisistaan sekä tarjottujen teknisten ominaisuuksien että hinnan suhteen.

Nämä huhut tuntuvat jälleen tukevan ajatusta siitä, että Microsoft aikoisi siirtyä pois Lumia-puhelinten parista. Taannoisessa Build-konferenssissa yhtiö kommentoi, että puhelimet eivät ole yhtiön prioriteetti vuodelle 2016. Lumia 650:n on myös useissa asiayhteyksissä huhuttu jäävän viimeiseksi Lumiaksi.

Lue myös:

    Uusimmat