Myyrä-kisaajan käytös saa epäilemään: "Onko toi vedätystä?"

Joona ehdottaa muille huijaamista 0:47
Myyrä-sarjassa Joona Puhakka tekee yllättävän ehdotuksen tiimilleen.

Myyrä-sarjan toisessa jaksossa Joona Puhakka ehdottaa joukkueelleen huijaamista. 

Tänä keväänä arvuutellaan jälleen kuka on tehtäviä sabotoiva myyrä, kun Myyrä-seikkailuohjelman toinen tuotantokausi pyörähti käytiin. Tällä kaudella ohjelmassa kisaavat julkisuudesta tutut kasvot Pippa LaukkaMikko Penttilä , Mira LuotiWallu ValpioNoora KarmaJoona PuhakkaTeemu PackalénPyhimysIlari Johansson ja Aino Sirje.

Myyrä on seikkailuohjelma, jonka aikana kilpailijat ratkovat tehtäviä ja kasvattaa näin rahapottia, jonka seikkailun päätteeksi vain yksi heistä voittaa itselleen. Yksi kilpailijoista on kaksoisagentti eli Myyrä, jonka tehtävänä on sabotoida tehtäviä ja pitää rahapotti mahdollisimman pienenä – jäämättä kiinni kilpakumppaneilleen. 

Kauden toisessa jaksossa kisaajat pääsevät tekemään tehtäviä sekä pienryhmissä että yksinään. Ryhmätehtävässä Joona Puhakka ehdottaa Pyhimykselle sekä Aino Sirjelle, että tiimi möhlisi tehtävänsä tahallaan. Joukkuetoverit lähtivät mukaan ja huijaus onnistui. Muut Myyrä-kisaajat kuitenkin hämmentyivät täysin joukkueen suorituksesta.

– Oletteko te ikinä käyneet kaupassa aikaisemmin yksikään teistä? Noora Karma kyselee joukkueelta. 

Ilari Johansson puolestaan spekuloi, yrittääkö Karma vedättää muita kisaajia käytöksellään. 

 – Tässä tullaan taas siihen, kun siinä ruvetaan kysymään toiselta joukkueelta, että ettekö ole ennen käynyt kaupassa tai ostaako äiti teille ruuat tai missä mennään. Mulle tuli sellainen olo, etä onko toi vedätystä esimerkiksi Nooralta? Se vaan työntää huomiota ihan muuhun suuntaan, poispäin itsestään. 

Katso esimakua tehtävästä ylhäällä olevalta videolta! 

Myyrä alkaa MTV3-kanavalla tiistaina 2. maaliskuuta kello 21 0:45
Tutustu Myyrä-sarjan kisaajiin! 

Myyrä tiistaisin ennakkoon mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla kello 21 alkaen! Jaksot myös C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat