Myyrä-kisaajalta yllättävä ehdotus tiimilleen: "Meni ehkä kaksi sekuntia tajuta, että..."

0:47
Myyrä-sarjassa Joona Puhakka tekee yllättävän ehdotuksen tiimilleen.

Myyrä-sarjan toisessa jaksossa Joona Puhakka ehdottaa joukkueelleen huijaamista. 

Tänä keväänä arvuutellaan jälleen kuka on tehtäviä sabotoiva myyrä, kun Myyrä-seikkailuohjelman toinen tuotantokausi pyörähti käytiin. Tällä kaudella ohjelmassa kisaavat julkisuudesta tutut kasvot Pippa LaukkaMikko Penttilä , Mira LuotiWallu ValpioNoora KarmaJoona PuhakkaTeemu PackalénPyhimysIlari Johansson ja Aino Sirje.

Myyrä on seikkailuohjelma, jonka aikana kilpailijat ratkovat nokkeluutta, näppäryyttä ja rohkeutta vaativia tehtäviä. Kilpailijoiden tavoitteena on onnistua yhdessä tehtävissä ja kasvattaa näin rahapottia, jonka seikkailun päätteeksi vain yksi heistä voittaa itselleen.

Yksi kilpailijoista on kaksoisagentti eli Myyrä, jonka tehtävänä on sabotoida tehtäviä ja pitää rahapotti mahdollisimman pienenä – jäämättä kiinni kilpakumppaneilleen. 


Kauden toisessa jaksossa kisaajat pääsevät tekemään tehtäviä sekä pienryhmissä että yksinään. Ryhmätehtävässä Joona Puhakka ehdottaa Pyhimykselle sekä Aino Sirjelle, että tiimi möhlisi tehtävänsä tahallaan.

 – Joona ehdottikin, että nyt tehdään tää asia ihan toisella tavalla. Minulla meni ehkä kaksi sekuntia tajuta, että juuri näinhän se kannattaa tehdä. Mielestäni tähän pelin henkeen kuuluu, että hämmennetään, Pyhimys miettii. 

– Kusettaminen on mahtavaa, Puhakka summaa pelitaktiikkaansa kun ostokset on saatu tehtyä.

Yksilötehtävässä myyrän on mahdollisuus loistaa, kun kilpailijoiden on mahdollista valita joko oma etu tai joukkueen etu. Jakson lopuksi tehdään ensimmäinen myyrätesti, jonka päätteeksi eniten ulalla myyrän henkilöllisyydestä ollut kilpailija putoaa pelistä. 

0:45
Tutustu Myyrä-sarjan kisaajiin! 

Myyrä tiistaisin ennakkoon mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla kello 21 alkaen! Jaksot myös C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja