Myös talvipakkasilla voi olla tyylikäs – katso julkkiksista mallia!

Talvi on taas pian täällä, kuten myös kylmät pakkassäät. Inspiroidu julkkisten lumoavista talviasuista ja taistele viimaa vastaan tyylikkäänä.

Ilmojen kylmetessä moni tinkii ensimmäisenä tyylistä. Talvella voi kuitenkin olla tyylikäs ja pysyä lämpimänä. Ota Hollywoodin tähdistä mallia.

Isokokoinen baskeri

Tyylikäs talvilook syntyy asusteista: söpöt hansikkaat ja pipot ovat suorastaan pakolliset marraskuussa! Näyttelijätär Dakota Fanning pysyy lämpimänä suloisessa, ylisuuressa baskerissa. Käytännöllistä, mutta myös muodikasta.

Turkikset

Victoria Beckham rakastaa turkiksia ja sonnustautuukin turkistakkiin pitääkseen itsensä lämpimänä. Jos vastustat turkiksia, kokeile tekoturkista! Pysyt lämpimänä eikä omatuntosi soimaa sinua.

Kamelin ruskea

Tämän syksyn ehdoton muotiväri on kamelin ruskea. Kokeile Peaches Geldofin tyyliä ja hanki klassinen trenssi!

Lyhythihaiset takit

Tee niin kuin Tatiana Del Toro ja valitse itsellesi talveksi takki, jossa ei ole aivan täysimittaiset hihat. Pelkäätkö kylmyyttä? Pitkävartiset hanskat pitävät viiman poissa!

Hansikkaat

Kun lumisade alkaa, hyödynnä kauppojen laajaa asustevalikoimaa. Näyttelijätär Michelle Trachtenberg tietää, että muodikas pukeutuu talvella nahkahansikkaisiin. Tylsät mustat hanskat saavat uutta ilmettä esimerkiksi kultaisten nappien avulla.

Eläinprintit

Näyttelijätär Keira Knightleynkin kaulasta on bongattu talven ykköshitti – eläinkuosinen huivi! Räväkkä leopardiprintti piristää yksinkertaistakin asua.

Nahkatakki 1970-luvun tyyliin

Gossip Girl -näyttelijätär Blake Lively käänsi katseita pitkässä, ruskeassa, 70-luvun henkisessä nahkatakissa. Se on täydellinen asuste viileneville syysilloille.

Muhkea takki

Usko tai älä, myös muhkeat toppatakit voivat olla trendikkäitä. Valitse tiukka, muotoon leikattu takki, joka myötäilee kurveja. Näyttelijätär Naomi Wattsin takki sai lisää volyymia kiiltävän kankaansa ansiosta.

Karvahuput

Takki, jossa on karvahuppu, on ehdottomasti tyylikäs tänä talvena! Trendiä edustaa muun muassa näyttelijätär Michelle Williams.

Pehmoinen huivi

Talvivaatekaappisi ei ole täydellinen, jos sieltä ei löydy pehmeää, isokokoista huivia. Ota mallia Kerry Washingtonista!

Lampaannahka

Yksi tämän kauden trendeistä on lampaannahka, tietää huolettoman tyylikäs O.C.-tähti Rachel Bilson. Materiaali näyttää hyvältä ja on lisäksi myös erittäin lämmin.

Neulottu hattu

Muun muassa Kate Mara on bongattu tyylikkäässä neulehatussa tuulisilla kaduilla. Valitse kirkas väri piristämään synkkää talvea. Tämä look on tyylikäs vuodesta toiseen.

MTV3/Helmi

Lähde: MarieClaire.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat