Myös Mark Hamill suree Carrie Fisheriä – "Hän salpasi meidän kaikkien hengityksen"

Star Wars -elokuvissa sankari Luke Skywalkeria näytellyt Mark Hamill muistelee koskettavasti Carrie Fisheriä.

Carrie Fisherin kanssa kolmessa ensimmäisessä sekä uusimmassa Star Wars -elokuvassa näytellyt Mark Hamill, 65, suree kollegansa kuolemaa.

Eilen tiistaina 60-vuotiaana kuollut Fisher näytteli elokuvissa tunnetusti prinsessa Leiaa (uusimmassa Star Wars: The Force Awakens -elokuvassa kenraali Leia) ja Hamill Leian kaksosveljeä, Luke Skywalkeria.

Hamill toteaa People-lehdelle antamassaan lausunnossa, että hänen elämänsä olisi ollut huomattavasti tyhjempää ilman Fisheriä.

– Ei ole ikinä helppoa menettää tärkeää ja korvaamatonta perheenjäsentä, mutta tämä on täysin sydäntäsärkevää. Carrie oli ainutlaatuinen ja hän kuului meille kaikille, halusi hän sitä tai ei, Hamill kommentoi.

– Hän oli meidän prinsessamme, hitto vie. Näyttelijä, joka esitti prinsessaa, kehittyi upeaksi, itsenäiseksi ja hauskaksi, tilanteet haltuun ottavaksi naiseksi, joka salpasi meidän kaikkien hengityksen.

Hamill toteaa Fisherin olleen valtava osa sekä hänen työ- että yksityiselämäänsä.

– Olen kiitollinen hänen elämääni tuomastaan ilosta, viisaudesta ja ystävällisyydestä, ja jopa kaikesta omahyväisestä potaskasta, mitä sain ottaa rakkaalta "avaruuskaksoseltani" vastaan vuosien varrella. Kiitos, Carrie. Rakastan sinua, Hamill lopetti lausuntonsa.

Carrie Fisher kuoli losangelesilaisessa sairaalassa eilen tiistaina.

Lue myös:

    Uusimmat