Muurinen manasi: Ei ollut tosipaikkoja

Myllykosken Pallo anasti pisteen sarjakärki HJK:lta jalkapalloliigan sunnuntain ottelussa. MYPA:n hallinnassa kulkenut peli päättyi 1-1 (0-1).

Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla MYPA hallitsi peliä. Maalipaikkojakin oli tarjolla, mutta ei maalia. Sen sijaan HJK teki osui kulmapotkun jälkitilanteesta, kun maalipörssiä johtava Juho Mäkelä teki liigakauden 14. osumansa.

Toisellakin puoliajalla MYPA painoi päälle, mutta vasta kymmenisen minuuttia ennen loppua tuli ratkaisu. Ilari Äijälän pystysyöttöön ehti ensiksi Maksim Votinov, joka iski tasoituksen pienestä kulmasta. Heti perään Äijälällä itsellään oli tilaisuus tehdä voittomaali, mutta laukaus osui poikkiputkeen.

Vaikka pelikiellot rasittivat MYPA:a, kentällä se ei näkynyt. MYPA:n hallinnasta kertoo sekin, että kulmapotku olivat sille 8-4 ja laukaukset kohti maalia 8-3. MYPA:n parhaimmistoa olivat Antti Okkonen ja Sampsa Timoska.

HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen ei ilahtunut suojattiensa otteista.

- Ei ollut edes mitään tosipaikkoja, Muurinen manaili.

MYPA:n päävalmentaja Janne Lindberg oli tyytyväinen tasapeliin.

- Pojat pelasivat hyvin, antoivat kaikkensa.

MYPA-HJK 1-1 (0-1)
34. Juho Mäkelä (Sebastian Sorsa) 0-1
80. Maksim Votinov (Felipe Benevides) 1-1.

Erotuomari: Jouni Hyytiä.

Yleisöä: 1409.

MYPA: Antti Kuismala, Sampsa Timoska, Antti Uimaniemi, Jarno Tuunainen (25. Felipe Benevides), Tuomas Aho, Toni Lindberg, Ilari Äijälä, Ville Saxman (81. Einari Kurittu), Antti Okkonen (v), Maxim Votinov, Tosaint Ricketts.

HJK: Ville Wallen, Mathias Lindström, Juhani Ojala, Mikko Sumusalo, Aki Riihilahti (67. Dema (v)), Johannes Westö, Sebastian Sorsa (43. Cheyne Fowler), Juho Mäkelä, Teemu Pukki (78. Akseli Pelvas), Rafinha, Dawda Bah.