Mainos

Musiikkiohjelmien pahis joutuu sanomaan "tahdon" neljä kertaa

Mezghan Hussainyn kanssa naimisiin aikova, Idolsista ja X Factoristakin tuttu Simon Cowell ei selviä häistään sanomalla "tahdon" vain kerran.

Musiikkiohjelmista tutun pahasuisen Simon Cowellin häitä huhutaan tanssittavan syyskuussa 2010. Miehen äiti, Julie Cowell, on ottanut hääjärjestelyt sydämenasiakseen, eikä aio tyytyä yhteen juhlatilaisuuteen.

Simonin veli Tony Cowell paljasti radiossa veljensä hääsuunnitelmat: avioparille on ehdotettu neljää eri seremoniaa, jotka pidettäisiin neljässä eri paikassa. 84-vuotias äiti Julia aikoo puristaa jenkkilässä asuvasta Simonista tarkan hääpäivän, ja Tony onkin luvannut julkistaa sen radiossa heti tiedon saatuaan.

– Ennen kuin äitini lensi Los Angelesiin, hän totesi, että vielä viime vuonna Simon ei ollut ikinä, ikinä, ikinä menossa naimisiin. Tänä vuonna hän astuu avioon neljä kertaa: kerran Brightonissa, kerran Los Angelesissa, kerran Barbadoksella, kerran jahdilla ja kerran Hollywoodissa, veli totesi.

Simon itse on myöntänyt, että hänen kihlattunsa Mezghan Hussainy on rauhoittanut hänen tunnetun temperamenttinsa. Miehen veljellä on tähänkin sanansa sanottavana, kertoo metro.co.uk.

– Eri raporttien mukaan hän ei enää ole herra Ilkiö, vaan herra Pehmis. En usko, että se kestää kovinkaan kauaa.

MTV3/Helmi
Lähde: Metro.co.uk
Kuva: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.