Murphy toistaiseksi LeBronin seurakaveri – "Aika hullua"

Erik Murphy kaupattiin hiljattain NBA-joukkue Cleveland Cavaliersiin. Ainakin toistaiseksi hän on maailman parhaana pelaajana pidetyn LeBron Jamesin joukkuekaveri.

Clevelandin on kuitenkin arveltu hankkiutuvan eroon Murphystä, jotta seura voisi raivata tilaa tähtipelaaja Kevin Lovelle. Murphy itse ei osaa arvioida, esiintyykö hän kertaakaan Clevelandin paidassa.

– Rehellisesti sanottuna en osaa yhtään sanoa, minulla ei ole mitään käryä. Tämän homman bisnespuoli on hullua puuhaa. En ole ollut nyt agenttiini edes yhteydessä, Murphy kertoo MTV Sportille.

– En ole huolissani ensi vuodesta, enkä voi vaikuttaa siihen. Luotan siihen, että pystyn pelaamaan NBA-tasolla. Jos sieltä ei aukea paikkaa, minun täytyy vain tehdä yhä sitä, missä olen paras.

LeBron James jätti Miami Heatin palatakseen ensimmäiseen NBA-seuraansa. Pian hänen päätöksensä jälkeen Murphy sai kuulla siirtyvänsä Clevelandiin.

– Se on hullua, koska hän on maailman paras pelaaja. Ajatuskin siitä, että pääsisin hänen kanssaan pelaamaan, on aika jännittävä.

Lue myös:

    Uusimmat