Murhatuomion saaneen NFL-tähden elämä päättyi traagisesti – nyt veljeä epäillään hirvittävien rikosten suunnittelusta: "Olen varoittanut vihollisiani"

Edesmenneen NFL-tähti Aaron Hernandezin veljeä Dennis Hernandezia epäillään kahden kouluampumisen suunnittelusta. Aiheesta kertovat useat amerikkalaismediat.

21-vuotiaana New England Patriotsiin noussut Hernandez oli yksi joukkueen tähdistä vuosina 2010-2012. Kesällä 2013 kaikki muuttui, kun hänen ystävänsä Odin Lloyd löydettiin ammuttuna lähellä Hernandezin kotia. Poliisi pidätti Hernandezin epäiltynä murhasta ja Patriots purki hänen sopimuksensa.

Kahta vuotta myöhemmin hänet tuomittiin elinkautiseen vankeusrangaistukseen ja vuoden 2017 huhtikuussa Hernandezin elämä päättyi vankisellissä. Kuoleman jälkeen selvisi, että hän sairasti aivoja rappeuttavaa sairautta (krooninen traumaattinen enkefalopatia).

Nyt TMZ kertoo, että Hernandezin veli on otettu kiinni epäiltynä kahden kouluampumisen suunnittelusta. Kohteina olivat Connecticutin ja Brownin yliopistot.  Hän oli lähettänyt poliisin mukaan läheisilleen hälyttäviä tekstiviestejä, joissa oli esimerkiksi todettu, kuinka hän oli kerännyt nimiä ja sijainteja listalle. 

Hernandezin kerrotaan myös ajaneen yliopistoille ja käyneen useissa luokkahuoneissa sekä eri rakennuksissa. Poliisin mukaan hän oli kirjoittanut vihaviestejä sosiaalisessa mediassa. 

– Aionko tappaa? Todellakin. Olen varoittanut vihollisiani, Hernandezin kerrotaan kirjoittaneen.

Dennis Hernandezia tullaan kuulemaan oikeudessa ensi viikolla.

Pahaan oloon saa apua ympäri vuorokauden päivystävästä Kriisipuhelimesta numerosta 09 2525 0111. Surunauha ry:n numerot 044 751 9916 ja 044 977 9428 palvelevat arkisin klo 9–15.

Lue myös:

    Uusimmat