Muotitalo puhdistaa mainettaan – lanseerasi homopareja ylistävän malliston

Kovan kritiikin keskellä joutuneen muotitalon uusin mallisto ei saanut positiivista vastaanottoa suurista odotuksista huolimatta.

Italialainen muotitalo Dolce & Gabbana on lanseerannut uuden malliston, joka haluaa toimia kunnianosoituksena samaa sukupuolta oleville vanhemmille. Nais- ja miespareja kuvaavat printtikuviot koristavat niin laukkuja kuin t-paitojenkin selkämyksiä.

Hyvän asian puolesta puhuva mallisto ei kuitenkaan vastannut yleisön odotuksia.

Tuliko mallisto liian myöhään?

Tämä lanseeraus on yksi muotitalon keinoista yrittää puhdistaa mainettaan viime vuonna paljon julkisuutta saaneen kohun jälkeen. Dolce & Gabbanan perustajat antoivat viime vuonna kiistanalaisia kommentteja liittyen samaa sukupuolta olevia vanhempia ja keinohedelmöitystä kohtaan. Nämä kommentit saivat monet kuuluisuudet, mukaan lukien Elton Johnin, boikotoimaan näyttävästi kyseistä brändiä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Muotitalo on nyt selvästi päättänyt puhdistaa mainettaan kohun jälkeen erilaisia perheitä kuvaavalla mallistollaan. T-paitoja, käsilaukkuja ja kauluspaitoja sisältävän malliston on suunnitellut kuuluisa Stefano Gabbana.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Uusi mallisto ei odotuksista huolimatta saanut yleisöltä kovinkaan positiivista palautetta. Yleisön mukaan mallisto on liian suppea, ja se lanseerattiin aivan liian myöhään.

Vaikka lanseerauksen myöhäinen ajankohta onkin saanut arvostelua, se osui Italian politiikan kannalta otolliseen kohtaan. Poliitikot nimittäin keskustelevat paraikaa tasa-arvoisen avioliittolain toteuttamisesta Italiassa.

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja