Muotiblogistit kertovat: Tältä näyttävät syksyn juhlapuvut

Helmen muotiblogit Emmin muotiblogi ja Stilissima tarjoavat tyylin nälkäisille tietoa uusista trendeistä ja muotivirtauksista. Kokoamme säännöllisesti yhteen muotiblogien satoa.

Lue, mitä muotiblogistimme ovat kirjoittaneet viime aikoina.. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Emmin muotiblogi

Cheryl Cole taas vuoden tyylikkäin

Emmin mielestä vuoden tyylikkäimmän valinta meni vikaan:

"En käsitä! Englantilainen Glamour-lehti valitsi TAAS tänä vuonna Cheryl Colen maailman parhaiten pukeutuvaksi naiseksi. Minusta hänen pukeutumisensa on tylsää. Taakse jäivät niin Alexa Chung, Kate Moss kuin Chloë Sevignykin."

Stilissima

Syksyn uutuusmalleja - ensimakustelua

Blogissa esitellään syksyn juhlapukumalleja erilaisiin juhliin:

"Tämä vaaleanpunainen kaunotar sopisi upeasti vaikkapa RUKin kurssijuhlien tanssiaisiin tänä kesänä, tai vanhojentansseihin tai vaikkapa kaasolle - mikä ettei myös morsiamelle, jos vaaleanpunaista pukua halajaa."

Höpönä Cosmobellaan!

Cosmobella on tehnyt blogistiin lähtemättömän vaikutuksen:

"Tykkään näistä puvuista kuin hullu puurosta ja kaavat ovat ihanan istuvat ja toimitukset sujuvat ja - jatkanko? Olin unohtaa myös kiitellä onnistuneita materiaaleja sekä sävyjä…"

Isoja ja pieniä kenkämurheita

Stilissima auttaa kesän kenkämurheissa:

"Tällä viikolla olen päässyt ilahduttamaan useita morsiamia, joilla on kenkämurhe. Eräällä ystäväni kaverilla on ongelma, kun ei ole hopeanvärisiä kenkiä, toisella oli murhe, kun alle 41 koon kengät eivät mahdu ja toisella on kirpunkokoinen 34 kapealestinen jalka. Tästä insipiroituneena vilautan teille nyt minkälaisia kenkiä löytyy isoissa ja pienissä kokonumeroissa ja värjäykseen palattaneen myöhemmin."

Televisiosta tutut puvut

Stilissiman puvut päätyvät toisinaan myös televisioon:

"Tämän kevään Meidän häissä nähtiin kaksi pukua meiltä, toinen söpösti raskaana olevan Heidin päällä ja toinen Hawaji-häiden Anjalla. Molemmat puvut olivat iltapukukokoelmastamme, josta löytyy perinteistä pukua edullisemmat ratkaisut sekä runsaasti värivaihtoehtoja värillistä morsiuspukua etsiville."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat