Muotia muksulle: Bloggaajien suosikkimerkit ja parhaat nettiputiikit

Lastenpukeutumiseen panostetaan entistä enemmän. Keräsimme yhteen shoppailuvinkkejä minimuodin ystäville.

Miksi tyytyä marketin kerrastoon, kun tarjolla on satoja merkkejä eettisistä ja ekologisista vaihtoehdoista suoranaiseen luksukseen? Netti on laajentanut huimasti lastenvaatevalikoimia. Poimi tästä shoppailuvinkit muodikkaalle muksulle!

Kotimaiset suosikkiputiikit

Eppusen kaapilla -blogia pitävä Heidi Nousiainen kertoo vaatejuttujen olevan blogissa suosittua sisältöä. Heidin suosikkiliikkeet ovat kotimaisia verkkokauppoja, joiden valikoimiin kannattaa tutustua.

Punavuoren peikko

Punavuoren peikolla on kivijalkamyymälä Helsingissä, mutta shoppailemaan pääsee onneksi myös netin kautta. Valikoimissa on esimerkiksi Mini Rodinia ja Gugguuta.

Ratkiriemu

Ratkiriemusta Heidi löytää erityisesti hauskoja ulkoiluvaatteita. Valikoimiin kuuluuvat muun muassa Molo Kids ja Mini a Ture.

pikkuOtus

PikkuOtuksen valikoimista löytää erilaisia lastenvaatteita kotimaisilta ja kansainvälisiltä merkeiltä. Merkeistä mainittakoon esimerkiksi kotimainen Aarrekid, ruotsalainen  ebbe ja englantilainen Beau Loves. Mukana on myös ekologisia vaihtoehtoja ja hauskaa sisustustavaraa lastenhuoneeseen.

Bloggaajan lempimerkit

Kaksplus-lehden Lapsellista-blogia pitävä Anna Haapsaari ostaa vaatteita ennen kaikkea  kirpputoreilta. Nämä merkit ovat paitsi Annan, myös monien muiden suomalaisten lastenvaatefanien suosiossa.

Nosh Organics

Kotimaisen Noshin vaatteet ylpeilevät olevansa sekä kauniita että ekologisia. Euroopassa valmistettavaan mallistoon kuuluu myös naisten vaatteita.

Polarn O. Pyret

Ruotsalainen Polarn O. Pyret on lastenvaatefanien suosikki, jonka tuotteilla on hyvä jälleenmyyntiarvo. Valikoimaan kuuluu ekologisia unisex-tuotteita ja selkeitä perusvaatteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

Villervalla

Selkeää, iloista, vähän retrohenkistä perusvaatetta kivalla twistillä, Anna kuvailee ruotsalaista Villervallaa. Hyvä hinta-laatusuhde tekee merkistä tutustumisen arvoisen.

Kansainväliset kaupat

Lukuisat nettikaupat kuljettavat tilauksia myös Suomeen. Monesti kuljetus hoituu kätevästi kuriirilla kulujen jäädessä noin 10 euroon.

Smallable

Ei ole ihme, että ylellinen Smallable on nähty niin Voguen kuin Ellenkin sivuilla. Yli 300 merkin valikoimaan kuuluu kansainvälisten luksusmerkkien ohella esimerkiksi sellaisia kiinnostavia tuttavuuksia kuin Finger in The Nose, Il Gufo, Bellerose ja Milk On The Rocks.

Mango ja Mango Outlet

Espanjalainen ketjuliike myy Suomessa vain naisten vaatteita, mutta merkin nettikaupasta voi tilata edullista muotia myös lapsille. Mangon Outletista voi löytää trendikkäitä lastenvaatteita pilkkahintaan – ja outletissakin on oma ale!

Alex&Alexa

Raikkaan verkkokaupan huikeisiin valikoimiin kuuluvat muun muassa Kenzo, Stella McCartney Kids, Little Marc Jacobs ja Burberry, mutta tarjolla on myös skandinaavisia ekomerkkejä. Kuten aikuistenkin luksusliikkeiden kohdalla, myös Alex & Alexa tarjoaa inspiraatiota ja pukeutumisvinkkejä. Valikoimasta löytyy myös muun muassa urheiluvaatteita lukuisiin eri lajeihin. Erityisen ilahduttava on aleosio.

PetitHOOD

Hurmaava ranskalainen petitHOOD vaatii rekisteröitymistä, mutta on sen arvoinen. Tarjolla on muun muassa tyylikkäitä laatuvaatteita jopa 60 prosentin alennuksella. Lisäksi sivulle voi syöttää omien kullanmurujensa tiedot, jolloin saitti tarjoaa automaattisesti sinulle sopivaa shopattavaa.

Lue myös:

    Uusimmat