Muoti mielessä -bloggaaja: Erikoiset leikkaukset tekevät yksinkertaisesta asusta jännittävän

AVAn Muotitietoinen-sarjassa muotibloggaajat toteuttavat katsojien tyylien päivityksiä ja antavat vinkkejä pukeutumiseen, säväyttävästä asustamisesta vaatekaapin klassikoihin. AVA esittelee ohjelman muotibloggaajat!

AVAn Muotitietoinen-sarjassa tavataan viisi suomalaista muotibloggaajaa. Tutustu Muoti mielessä -blogin kirjoittajaan Anne Melenderiin.

Nimi: Anne Melender

Tausta: Minulla on sisustusliike. Olen ollut sisustusalalla jo noin viisitoista vuotta.

Miten päädyit muotibloggaajaksi? Olen aina ollut kiinnostunut vaatteista, sisustamisesta ja kaikesta visuaalisesta. Nuorena olin vähän aikaa vaateliikkeessä töissä. Ajattelin, että sillekin alalle olisi ollut kiva mennä, mutta sisustaminen oli vielä kiinnostavampaa. Blogin aloitin, kun eri paikkakunnalla asuva siskoni oli aloittanut blogin ja ehdotti, että minäkin kirjoittaisin, jotta näkisimme mitä toinen tekee päivittäin. Silloin blogeja ei vielä ollut paljon. Pikkuhiljaa lukijoita tuli lisää. Vaikka blogini alkoi muotiblogina ja on sitä edelleen, sieltä löytyy muutakin – kuten sisustusta, joka on olennainen osa elämääni.

Kuvaile tyyliäsi? Tähän ikään mennessä on ehtinyt kokea kaikenlaiset muotioikut ja -ajat. Silti oma tyylini on pysynyt aina samanlaisena. Tykkään hirveän yksinkertaisista ja perusasioista, mutta niissä pitää aina olla jotain vähän jännittävää. En sanoisi tyyliäni klassiseksi, vaan perustyyliksi. Tykkään seurata muotia, tykkään että vaatteissani on jokin jännittävä linja ja että mallit seuraavat aikaa. Miellän klassisen pukeutumisen sellaiseksi, että vaatteissa on vuodesta toiseen samat mallit, eivätkä ne niinkään muutu muodin mukana.

Mikä on lempibrändisi? Niitä on aika monta ja erilaisia, vaikea sanoa. Ihailen esimerkiksi ruotsalaista Acnea. Vaatteet ovat todella yksinkertaisia, niissä on aina jokin mielenkiintoinen leikkaus. Vaatteissa ei ole liikaa erikoisuuden tavoittelua, mutta ne kuitenkin ovat erikoisia.

Mistä saat inspiraation pukeutumiseen? Oma tyylini on niin vahva, että inspiraatio lähtee ensin omista mielihaluista. En hae inspiraatiota väkisin mistään. En ole blogien suurkuluttaja, mutta luen niitä jonkun verran, totta kai niistäkin saa joskus ideoita.

Lempivaatteesi/asusteesi? Kyllä se on varmaan farkut ja villapaita!

Tähti, jonka tyyliä ihailet? En ihaile Hollywood-starojen tyyliä, en voi nimetä ketään. Ihailen oman ystäväni Nina Kurkisen tyyliä.

MUOTITIETOINEN AVAlla maanantaisin 12. marraskuuta klo 21 alkaen.

AVA

Kuvat: AVA, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja