Muodin huipulle -Jussi: Tuomarit eivät ymmärtäneet mallistoani

Omia polkujaan kulkeva Jussi Salminen sijoittui Muodin huipulle -finaalissa kolmanneksi. – Olin itse tyytyväinen mallistooni ja se on kaikkein tärkeintä, hän toteaa.

Muodin huipulle -finalisti Jussi Salminen luotti mallistossaan tummiin sävyihin, erikoisiin koristeisiin ja rohkeisiin valintoihin. Täysin ongelmitta malliston teko ei kuitenkaan sujunut.

– Saimme sovittaa kerran vaatteita mallien yllä ja muutamat housut olivat liian pienet. Se lannisti, mutta lopulta onnistuin korjaamaan tilanteen ja olin tosi tyytyväinen mallistooni, Jussi kertoo.

– Olisi ollut sairaan hienoa voittaa, mutta olen tyytyväinen myös kolmanteen sijaan. On hienoa, että sain näyttää osaamiseni ja todella moni ihminen näki mallistoni, hän jatkaa.

Jussi kehuu Lindan ja Lenin finaalimallistoja vuolaasti.

– He olivat molemmat tosi hyviä ja oli kiva, että meillä oli todella erilaiset mallistot. Lindalla oli juhlava ja näyttävä, Lenillä puolestaan kaupallisempi. Mun mallisto oli sitten vähän rohkeampi, Jussi tuumaa.

Jussi: Otin riskin

Jussi kertoo, että Muodin huipulle -taival oli kokonaisuudessaan todella hieno kokemus.

– Voin olla ylpeä itsestäni. Se on ollut hieman ikävää huomata, että ihmiset ovat tulkinneet mielipiteitäni väärin, esimerkiksi Retan tapauksessa. En tarkoittanut millään pahalla, sanoin vain rehellisen mielipiteeni. En todellakaan tarkoittanut sitä haukuiksi.

Tuomarit arvostivat Jussin mallistossa etenkin riskien ottoa.

– Vieraileva tuomari vertasi mua jopa suunnittelija Jean-Paul Gaultieriin, siitä jäi todella hyvät fiilikset. Tein riskillä vähän erikoisempaa ja malliston ymmärtäminen ja sisäistäminen olisi vaatinut ehkä enemmän sulattelua tuomareilta, suunnittelija pohtii.

Jussi paljastaa, että edessä on muutto pääkaupunkiseudulle.

– Aion nyt muuttaa Helsinkiin ja perustan oman toiminimen. Tämä on se mitä haluan tehdä ja aion kyllä jäädä nyt muotimaailman riesaksi! Unelmani on saada lopulta oma putiikki, hän haaveilee.

Muodin huipulle -finaalin pikauusinta AVA-kanavalla keskiviikkona kello 20.00. Voit katsoa jakson myös Katsomosta.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja