GoGreen Mungpapu on kaunis pieni papu. Idätettyinä pavut sisältävät runsaammin C- ja E-vitamiinia. Jos suosit pavun käyttämistä sellaisenaan se sopii todella hyvin salaatteihin, keittoihin ja kakeinlaisiin patoihin. Mungpavut ovat hyvä proteiinin ja kuidun lähde.
+ Avainreikämerkki
+ Runsaskuituinen
+ Runsaasti proteiinia
Ravintosisältö per 100 g mungpapuja:
Energiaa 1350 kJ/ 320 kcal
Rasvaa 1,5 g
josta tyydyttynyttä 0,5 g
Hiilihydraattia 45 g
josta sokereita 1 g
Ravintokuitua 16 g
Proteiinia 24 g
Suolaa 0,015 g
Rautaa 6,5 mg (46%*)
* % päivän saantisuosituksesta
Alkuperämaa: Kiina
Valmistus:
1. Huuhdo pavut.
2. Liota kylmässä vedessä n. 8 tuntia.
3. Vaihda papuihin raikas vesi, lisää hyppysellinen suolaa ja anna kiehua kannen alla n. 12 min.
Artikkelin tarjoaa: GoGreen