Mungpavut: Hyvä proteiinin ja kuidun lähde

GoGreen Mungpapu on kaunis pieni papu. Idätettyinä pavut sisältävät runsaammin C- ja E-vitamiinia. Jos suosit pavun käyttämistä sellaisenaan se sopii todella hyvin salaatteihin, keittoihin ja kakeinlaisiin patoihin. Mungpavut ovat hyvä proteiinin ja kuidun lähde.

+ Avainreikämerkki

+ Runsaskuituinen

+ Runsaasti proteiinia

Ravintosisältö per 100 g mungpapuja:

Energiaa 1350 kJ/ 320 kcal
Rasvaa 1,5 g
josta tyydyttynyttä 0,5 g
Hiilihydraattia 45 g
josta sokereita 1 g
Ravintokuitua 16 g
Proteiinia 24 g
Suolaa 0,015 g
Rautaa 6,5 mg (46%*)
* % päivän saantisuosituksesta

Alkuperämaa: Kiina

Valmistus:

1. Huuhdo pavut.

2. Liota kylmässä vedessä n. 8 tuntia.

3. Vaihda papuihin raikas vesi, lisää hyppysellinen suolaa ja anna kiehua kannen alla n. 12 min.

Artikkelin tarjoaa: GoGreen

Lue myös:

    Uusimmat