Muistatko Sofia Zidan? Suomalais-meksikolaiset juuret omaava kaunotar julkaisee musiikkia

Vuonna 2006 julkisuuteen noussut Sofia Zida julkaisee uutta musiikkia The Rasmus -bändistä tutun Pauli Rantasalmen kanssa. 

Suomalais-meksikolaiset juuret omaava Sofia Zida julkaisee uutta musiikkia vuosien tauon jälkeen. Perjantaina 9. helmikuuta julkaistulle Cumbia-singlellä kuullaan feattaajana myös Heikki Kuulaa. Lattarisävyillä maustetun pop-kappaleen on säveltänyt ja tuottanut The Rasmus -yhtyeestä tutuksi tullut Pauli Rantasalmi.

– Olen tehnyt Paulin kanssa yhteistyötä nyt noin puoli vuotta ja tuntuu, että olemme löytäneet oikean suunnan minulle. Olen todella innoissani, ja meillä on tekeillä jo muutama uusikin biisi. Cumbia on minulle oikea hyvän mielen biisi. Haluaisin tuoda musiikillani hyvää mieltä, väriä ja tanssia ihmisten elämään, Zida kommentoi tiedotteessa.

Kappaleen sanoitus on syntynyt Sofia Zidan, Ulpu-Leena Hozjajenokin ja Heikki Kuulan yhteistyönä.

Vaasasta kotoisin oleva Zida muistetaan myös suhteestaan pikajuoksija Markus Pöyhöseen. Pariskunnan suhde päättyi myrskyisästi vuonna 2007.

Zida solmi ensimmäisen levytyssopimuksensa F2F-yhtyeensä kanssa jo 16-vuotiaana ja hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Dico Mamazida julkaistiin vuonna 2006. 

Lue myös:

    Uusimmat