Muistatko nämä valkokankaan kuumimmat seksikohtaukset?

Romantiikannälkäiselle on tarjolla ikimuistoisia hetkiä tunnetuissa elokuvissa. Alle on listattu kiihkeimmät valkokankaalla vilahtaneet kohtaukset lähes neljänkymmenen vuoden ajalta.

Parhaat vuotemme (1973)
Barbra Streisand ja Robert Redford näyttelevät elokuvassa rakastunutta pariskuntaa. Mies ja nainen rakastuvat toisiinsa eroavaisuuksiensa vuoksi, mutta juuri erilaisuus on syy, joka ajaa heidät erilleen.

Sininen laguuni (1980)
Sanotko ikinä miehelle "en haluaisi maata kanssasi, vaikka olisit viimeinen mies maan päällä"? Onneksi Emmin (Brooke Shields) joutuessa pulaan autiolle saarelle, viimeinen mies maan päällä on kuuma ja komea Richard (Christopher Atkins).

Upseeri ja herrasmies (1982)
Nuori ja komea laivaston ilmakoulutusharjoittelija (Richard Gere) poimii paikallisen tytön (Debra Winger) baarista, vie hänet motelliinsa ja repii häneltä vaatteet pois päältä.

Riskibisnes (1983)
Tom Cruise näyttelee teinipoikaa, joka viettelee prostituoidun (Rebecca De Mornay). Heidän herkin kohtauksensa tapahtuu junassa.

Elokuvassa synkkasi, tosielämässä ei

Kuuma tanssi (1987)
Flirttailtuaan koko kesän viaton Baby Houseman (Jennifer Grey) saa vihdoin rohkeutta sanoa "tanssi kanssani" lihaksikkaalle Johnny Castlelle (Patrick Swayze). Ei ole väliä, kuinka monta kertaa olet nähnyt tämän kohtauksen, se on aina yhtä sykähdyttävä.

Love Jones (1997)
Valokuvaaja (Nia Long) innostuu kuvattuaan pariskuntaa suutelemassa sillalla, joten kotiin päästyään hän hyökkää poikaystävänsä (Larenz Tate) kimppuun. Miehen ollessa puhelimessa nainen alkaa sanaa sanomatta avata miehen vyön solkea, muistuttaen hiljaisen viettelyn voimasta.

Titanic (1997)
Kohtaus, jossa Kate Winslet ja Leonardo diCaprio rakastelevat sen jälkeen, kun mies on piirtänyt naisesta alastoman muotokuvan, on ikimuistoinen.

Stella vaihtaa vapaalle (1998)
Lomamatkalla Jamaikalla pörssimeklari Stellalla (Angela Bassett) on kiihkeä suhde saaren paikalliseen asukkaaseen (Taye Diggs). Pariskunnalle tulee riitaa, ja Stella seuraa miestä kylpyhuoneeseen pyytääkseen anteeksi. Hän astuu miehen perässä suihkuun. Viisi erittäin seksikästä minuuttia myöhemmin Stella on todistetusti vaihtanut vapaalle ja niin ovat katsojatkin.

Rakastunut Shakespeare (1998)
Näytelläkseen teatteriesityksessä aikakaudella, jolloin naiset eivät saa esiintyä lavalla, yritteliäs nuori nainen (Gwyneth Paltrow) tekeytyy mieheksi. Kun kirjailija (Joseph Fiennes) saa tietää hänen todellisen henkilöllisyytensä, hän viettelee naisen.

Parisuhteen herkkä hetki kaikkien katsottavana

Muutosten kesä (1999)
60-luvun kotiäiti (Diane Lane) viettää kesää vuorilla ilman miestään. Hän kokee vapaan rakkauden puseromyyjän (Viggo Mortensen) kanssa. Rakastelukohtaus tapahtuu ulkona, ja siinä esiintyy myös Mortensenin kuuma takamus.

Julmia aikeita (1999)
Ryan Phillippe ja Reese Witherspoon todistavat, että sitä, mikä on saavuttamattomissa, on hankala vastustaa. Loputtomien epätoivoisesti-ihastunut-sinuun-tuijotusten jälkeen pariskunta pääsee vihdoin todella lempimään. Witherspoon ja Phillippe seurustelivat kuvausten aikana. Elokuvan rakastelukohtaus pistää miettimään, miksi pariskunnalla ei synkannut tosielämässä.

40 v. ja neitsyt (2005)
Kun Andy Stitzer (Steve Carrell) pääsee vihdoin harrastamaan seksiä elämänsä rakkauden (Catherine Keener) kanssa, se tapahtuu ilman hampaiden iskuja, haparoivia käsiä tai hankalia ilmeitä. Vain hieno, onnellinen hetki jaettua läheisyyttä.

Mr. & Mrs. Smith (2005)
Kun elokuva julkaistiin, koko maailma tiesi, että Brad oli oikeasti rakastunut Angelinaan. Joten kuinka elokuvaa voisi katsoa ilman, että tuntisi päässeensä eturivin paikalle seuraamaan erittäin yksityistä hetkeä?

The Departed (2006)
Tässä Oscar-palkitussa elokuvassa oli myös vuoden kuumin rakastelukohtaus. Salainen poliisi (Leonardo DiCaprio) hurmaa "kallonkutistajansa" (Vera Farmiga), joka on muuttamassa yhteen poikaystävänsä (Matt Damon) kanssa.

Lähde: www.glamour.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja