Muista ystävää 14.2. – katso ihanat ja edulliset lahjaideat!

Ystävänpäivänä muistetaan rakkaita ystäviä ja omaa kultaa. Lahjan ei kuitenkaan tarvitse olla suuren suuri, ja joskus paras lahja voi olla yhdessä vietetty hetki.

Ystävänpäivän parhaat lahjaideat kumpuavat teidän yhteisistä kokemuksistanne: Mitä sinä haluaisit antaa ystävällesi? Onko hän ehkä innokas kahvittelija tai rakastako hän kaunista kotia? Arkea helpottava, kaunis esine on myös hyvä lahjaidea, sillä ne tulevat taatusti tarpeeseen.

Yhteinen aika on ystävien kesken usein kortilla, kun perhe ja työ vievät paljon aikaa. Siksipä vaikkapa yhteinen hemmotteluhetki tai vaikkapa saunailta voi tulla tarpeeseen.

Muita aineettomia lahjoja voivat olla vaikkapa elokuvaliput tai lahjakortti hierojalle. Moni elää kiireen keskellä, joten hengähdyshetki tekee hyvää.

Kaukana asuvalle ystävälle voi lähettää yhteisistä muistoista kertovia valokuvia tai pienen yllätyksen, kuten suklaata tai avaimenperän. Myös kauniit korut tai vaikkapa hyvä sisustuslehti on helppo paketoida kirjeen sisälle.

Lisäksi useat kosmetiikkatuotteet ovat edullisia lähetettäviä: Pieni purkki hajuvettä tai vaikkapa muutama pirteän värinen huulikiilto kulkee Postin mukana kätevästi ja ilostuttavat saajan mieltä taatusti.

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja