MTV3:n Itsenäisyyspäivän juhlat -ohjelma kertoo suurella tunteella koronavuoden ihmisistä ja käänteistä – MTV mukana presidentin järjestämässä juhlatilaisuudessa

MTV on mukana tasavallan presidentin Sauli Niinistön järjestämässä poikkeusvuoden itsenäisyyspäivän juhlatilaisuudessa. Illan juontavat Pöllölaaksosta käsin uutislähetyksistä tutut kanavakasvot.

Presidentinlinnassa ei järjestetä tänä vuonna perinteistä kutsuvierastilaisuutta, vaan suomalaiset seuraavat Linnan kulttuuriesityksiä ja eri puolilta Suomea tehtäviä ohjelmaosioita kotisohvilta käsin. Myös MTV huomioi kyseisiä ohjelmaosioita ja teemoja lähetyksessään.

Illan pääohjelma Itsenäisyyspäivän juhlat nähdään MTV3-kanavalla sunnuntaina 6.12. kello 19.30-22. Lisäksi itsenäisyyspäivän ohjelma näkyy samaan aikaan MTV Uutiset Livessä ja siitä tehdään laaja toteutus mtvuutiset.fi-sivustolle.

Illan juontavat Pöllölaaksosta käsin uutislähetyksistä tutut kanavakasvot, uutisankkuri Maija Lehmusvirta ja MTV Urheilun toimituspäällikkö Teemu Niikko. Lisäksi Presidentinlinnan juhlatilaisuudesta raportoi uutisankkuri Keijo Leppänen.

– Luvassa on monipuolinen kattaus itsenäisyyspäivän juhlallisuuksia, sillä katsomme paitsi mennyttä myös tulevaa. Ohjelmaosioita on eri puolilta Suomea, sekä vähän myös maailmalta. Tästä on tulossa juhlava ja viihdyttävä kokonaisuus, luonnehtii MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Tomi Einonen.

– Olemme tiiviisti mukana presidentinlinnan juhlatunnelmissa. Luvassa on lisäksi maailmallakin tunnetuiksi tulleiden suomalaisten erikoishaastatteluja, erityisiä koronavuoden valopilkkuja urheilun huippunimiä unohtamatta. Mukaan saattaa mahtua yllätysesiintymisiäkin, sanoo tuottaja Päivi Hannula MTV Uutisista.

MTV Uutiset Livessä nähdään lisäksi itsenäisyyspäivän iltana oma, tunnin mittainen erikoisohjelma, Itsenäisyyspäivän etkot, jossa haastatellaan vuoden 2020 kiinnostavimpia nimiä ja nostatetaan tunnelmaa ennen varsinaista juhlalähetystä. Iriz Silanderin ja Ismo Puljujärven juontama ohjelma lähetetään suorana kello 18 alkaen. Lisäksi MTV Live seuraa tiiviisti päivän mittaan muita itsenäisyyspäivän uutistapahtumia.

– MTV:n viihdeohjelmat, uutistalo ja urheilulajit ovat vuosia tuoneet koko kansan yhteen kokemaan suuria tunteita – näihin haluamme palata nyt itsenäisyyspäivänä, mutta uusin kulmin ja uutisin. Tarjoamme koko perheelle suurten tunteiden illan, jossa kerromme ihmisistä koronavuoden uutislähetyksissä ja kunnioitamme ansioituneita suomalaisia sekä heitä, jotka ovat suomalaisen menestyksen ja itsenäisyyden takana, Hannula sanoo.

Itsenäisyyspäivän juhlat MTV3-kanavalla sunnuntaina 6.12. kello 19.30-22.

Lue myös:

    Uusimmat