MTV Uutisextra tänään: Puolustusministeri Niinistö harkitsee presidenttiehdokkuutta

Puolustusministeri Jussi Niinistö (ps.) myöntää MTV:n uutisextran haastattelussa, että hän harkitsee perussuomalaisten presidenttiehdokkaaksi asettumista.

Perussuomalaisten Puheenjohtaja Timo Soini (ps.) on ilmoittanut, ettei asetu enää presidenttiehdokkaaksi. Pohdinta vaihtoehtoisesta presidenttiehdokkaasta on puolueessa jo käynnissä.

MTV Uutisextra joka lauantai klo 19.10. Tänään vieraana puolustusministeri Jussi Niinistö.

Puolustusministeri Niinistö sanoo päteviä ehdokkaita löytyvän.

– Meillä on hyviä ehdokaskandidaatteja, varmasti on, jos he vaan haluavat ryhtyä ehdokkaaksi. Esimerkiksi puhemies Maria Lohela ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho nyt joitain nimiä mainitakseni, luetteli Niinistö.

Niinistö itse on mainittu yhtenä mahdollisena presidentiehdokkaana, eikä hän haastattelussa sulkenut pois sitäkään vaihtoehtoa.

– En tässä vaiheessa sulje mitään vaihtoehtoa pois. Tätä asiaa täytyy harkita, vastasi Niinistö.

Presidentinvaalit pidetään vasta yli vuoden kuluttua, mutta niihin valmistaudutaan jo kaikissa puolueissa. Toistaiseksi vain keskusta on jo asettanut ehdokkaansa, joka on kansanedustaja Matti Vanhanen (kesk.).

7:44

2:18

1:49

0:34

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.