MTV Uutiset kysyi mieleenpainuvimpia isänpäivämuistoja – lähetä meille kuva tai video juhlahumusta

Pippuripihvejä ja yllätysaamiaisia – näin isänpäivää vietetään 1:00
Kirjailija Juha Vuorinen menetti isänsä 5-vuotiaana – katso miten hän suhtautuu isänpäivään.

Sunnuntaina vietetään jälleen isänpäivää, jolloin monissa perheissä muistetaan isejä kortein ja aamiaisyllätyksin. Lähetä MTV Uutisille kuva tai videotervehdys juhlahumusta.

Miten teidän perheessä juhlitaan isänpäivää? Mitkä muistot ovat säilyneet aikuisiälle? MTV Uutiset kävi haastattelemassa suomalaisia, jotka kertoivat mieleenpainuvimmista isänpäivämuistoistaan.

– Teimme siskon ja äidin kanssa isälle aamupalan sänkyyn, kertoo Tommi.

MTV Uutisten haastattelema Anne sen sijaan muistaa, kuinka lapseni piilotti kortin isältään, jotta yllätys ei paljastuisi liian aikaisin. 

Katso videolta, miten kirjailija Juha Vuorinen suhtautuu isänpäivään ja kuinka ihmiset muistelevat lapsuuden isänpäiviä. 

Kuinka sinä vietät isänpäivää?

Lähetä meille kuva tai lyhyt video isänpäivän vietosta tai kerro, kuinka aiot yllättää rakkaimpasi. Materiaalin saat lähetettyä mobiililaitteella osoitteessa mtvuutiset.fi/lukijankuvat.

Voit lähettää kuvan tai lyhyen videon puhelimesi galleriasta tai kuvata tervehdyksen sivuston kautta avautuvalla kameralla. Kuvia ja videoita saatetaan käyttää osana MTV Uutisten sisältöjä.

Isänpäivän juuret ovat Yhdysvalloissa, joissa isiä muistettiin jo 1900-luvun alussa. Suomessa isänpäivää on juhlittu virallisesti vuodesta 1987 lähtien.

Katso video viime vuodelta: Presidentti Niinistö paljastaa, miten hellyttävän isänpäivälahjan sai Aaro-pojaltaan

Presidentti Niinistö paljastaa: Sai aamulla hellyttävän isänpäivälahjan 2-vuotiaalta Aaro-pojaltaan –"Päälle oli kauniisti kuorrutettu"isi" 0:25

Artikkelin on koostanut MTV Uutisissa työelämään tutustumisjaksolla oleva Eelis Loponen.

Lue myös:

    Uusimmat