HJK:n tähtipelaaja siirtyy Ranskaan

Helsingin Jalkapalloklubin tähtipuolustaja Tuomas Ollila siirtyy myös MTV Urheilun tietojen mukaan Ranskan toiseksi korkeimmalla tasolla pelaavan Paris FC:n riveihin. Sirrosta uutisoi ensin tietojensa pohjalta Iltalehti.

Ollilan, 23, on määrä suorittaa lääkärintarkastuksensa Pariisissa ja allekirjoittaa sopimuksensa ranskalaisseuran kanssa viikonlopun aikana.

HJK kuittaa siirrosta kelpo korvauksen, sillä Ollilan sopimus seuran kanssa olisi ulottunut vuoden 2024 loppuun saakka. HJK:n saama siirtosumma voi vielä kasvaa tiettyjen Ollilan sopimukseen kirjattujen ehtojen täyttyessä.

MTV Urheilun tietojen mukaan Ollila, joka herätti jo kesällä kiinnostusta Euroopassa, on ollut viime viikkoina pitkälle edenneissä siirtoneuvotteluissa myös yhden Ranskan pääsarjaseuran ja erään hollantilaisseuran kanssa.

Jos mitään yllättävää ei kuitenkaan tapahdu, julkistetaan Huuhkajien laitapuolustaja Paris FC:n uutena pelaajana ennen tammikuun siirtoikkunan sulkeutumista.

Paris FC on tällä hetkellä Ligue 2:n sarjataulukossa yhdeksäntenä ja taistelee noususta pääsarjatasolle. Joukkue on julkaisun hetkellä vain pisteen päässä nousukarsintapaikan edellyttävästä viidennestä sijasta.

Veikkausliiga-kauden parhaimmistoa

Vahvan viime kauden pelannut Ollila nimettiin Veikkausliigan vuoden 2023 parhaaksi puolustajaksi.

Entinen Ilves-pelaaja avitti HJK:n Suomen mestaruuteen tekemällä seitsemän maalia ja antamalla kolme maalisyöttöä 24 sarjapeliin.

Viime kaudella Ollila pelasi myös Konferenssiliigan neljässä lohko-ottelussa ja viidessä eurokarsintaottelussa, joissa tilille kertyi yksi maali ja maalisyöttö.

Ollila teki debyyttinsä Huuhkajien paidassa vuoden 2022 lopulla, minkä lisäksi hänet nähtiin kentällä EM-karsintojen avausottelussa Tanskaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat