MTV Urheilun tiedot: HJK:n nouseva tähti kiinnostaa Euroopassa – tarjouksia tullut

Helsingin Jalkapalloklubin laitapuolustaja Tuomas Ollila herättää vahvaa kiinnostusta ulkomailla. MTV Urheilun tietojen mukaan Kreikan Superliigan seurat PAS Giannina ja Volos FC olisivat halukkaita hankkimaan lupaavan Huuhkajat-pelaajan, jota seurataan tarkasti myös muun muassa Belgiassa.

Ollila, 23, on esiintynyt ensimmäisellä HJK-kaudellaan vakuuttavasti. Hänen uransa seuraava askel olisi luonnollisesti ulkomailla ja tarjouksia on myös saapunut.

HJK on kuitenkin käynyt keskusteluita Ollilan tulevaisuudesta pelaajan edustajien kanssa, eikä lähtöä kesän siirtoikkunan loppuhetkillä ole odotettavissa.

Huuhkajien EM-karsintarinkiin kuuluvan Ollilan sopimus HJK:n kanssa ulottuu vuoden 2024 loppuun ja hänen päällimmäisenä tavoitteenaan on Suomen mestaruuden voittaminen.

On odotettavissa, että Ollilan siirtotilannetta tarkkaillaan uudelleen talvella.

Ollila siirtyi HJK:n riveihin tämän vuoden alussa Tampereen Ilveksestä. Veikkausliigassa vasen laitapuolustaja on pelannut 19 ottelua, joista 16 avauksessa.

Hän on antanut niissä kolme maalisyöttöä ja viimeistellyt viisi maalia, joista kaksi syntyi sunnuntain 3–1-voitossa AC Oulua vastaan, auttaen HJK:n samalla sarjataulukon piikkipaikalle.

Tämän kauden europeleissä Ollila on esiintynyt yhteensä viidesti, rekisteröiden nimiinsä sekä maalin että maalisyötön.

HJK taistelee paikasta Konferenssiliigan lohkovaiheessa romanialaista Farulia vastaan ja lähtee torstain ratkaisevaan karsintaotteluun 1–2-tappioasemasta.

Lue myös:

    Uusimmat