MTV.fi vieraili uuden jännityssarjan kuvauksissa: "Haluamme tehdä tarinaa, joka tuntuu"

MTV vieraili uuden suomalaisen jännityssarjan, Bulletsin kuvauksissa.

Pitäjämäen Tornitalossa Helsingissä kuvataan uutta suomalaista Bullets-jännityssarjaa. Yksi Tornitalon kerros on kokonaan lavastettu kuvitteellisen Suomen tiedustelupalvelun toimistoksi. Avokonttori on täynnä tietokoneita ja työhuoneiden seinät on vuorattu muistilapuilla.

Katso artikkelin yltä videolta, millainen syyskattaus MTV:n kanavilla nähdään!

Kun kuvauspäivä alkaa, hiljainen konttori täyttyy kuvausryhmän jäsenistä. Tänään kuvataan keskustelukohtausta Tommi Korpelan ja Outi Mäenpään esittämien poliisien välillä. Mäenpäällä on pitkä vaalea peruukki, kissamainen silmämeikki ja dramaattinen musta asu. Meikkaaja sutii lisää punaa hänen huulilleen ja siirtyy sitten puuteroimaan Korpelan otsaa.

Näyttelijät asettuvat paikoilleen ja kohtaus on valmis alkamaan. Kun ohjaaja antaa luvan, Korpela astelee huoneeseen ja käy synkkäilmeisen keskustelun Outi Mäenpään kanssa.

Bullets on kansainvälinen jännityssarja, joka saa ensi-iltansa Elisa Viihteessä syksyllä 2018. Se nähdään myöhemmin myös C Morella ja MTV:n kanavilla.


Outi Mäenpää ja Tommi Korpela näyttelevät sarjassa poliiseja.

Bulletsin ovat luoneet Minna Virtanen (Kylmäverisesti sinun) ja Venla-palkittu Antti Pesonen (Sorjonen). Sarjan ovat käsikirjoittaneet Antti Pesonen, Matti Laine ja Kirsi Vikman. Sen tuottaa suomalainen Vertigo, osatuottajina saksalainen Nadcon (Silta, The Killing) ja belgialainen Lumière. Sarjan kansainvälisestä jakelusta vastaa Sky Vision. Sarjan budjetti on lähes viisi miljoonaa euroa.

Sarjan kuvaukset alkoivat loppuvuodesta 2017 ja päättyvät toukokuussa 2018. Sarjaa on kuvattu Helsingin lisäksi Brysselissä ja Georgiassa.

Terroristin jäljillä

Sarjan päärooleissa nähdään Krista Kosonen ja Game of Thrones -sarjasta tuttu saksalaisnäyttelijä Sibel Kekilli. Kososen näyttelemä rikostutkija soluttautuu Helsinkiin saapuneen vaarallisen rikollisen (Kekilli) lähipiiriin. Naisten välille syntyy erikoinen suhde ja selviää, ettei kaikki ole sitä miltä näyttää.

Sarjan tuottaja Minna Virtanen kertoo, että Kosonen haluttiin ehdottomasti sarjaan. Tsetsenialaisen terroristin rooliin haettiin näyttelijää ulkomailta.

– Saksassa on paljon turkkilaissukuisia näyttelijöitä, joten lähdimme etsimään sieltä. Siten löysimme Sibelin.

Sarjan ohjauksesta vastaavat Antti J. Jokinen ja Pete Riski. Riskin mukaan tunne on tarinan lähtökohta.

– Haluamme tehdä tarinaa, joka tuntuu, eikä jää ulkokohtaiseksi. Kameraa tuodaan koko ajan lähemmäs näyttelijöitä ja tunteeseen mennään syvemmälle.

Sarjan suomalaisista huippunäyttelijöistä ja ulkomaisista tähdistä koostuva roolitus saa Riskiltä kiitosta.

– On ilo ja kunnia työskennellä näiden näyttelijöiden kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat