Vuoto: Tässäkö on seuraava Moto G?

Kuluvan vuoden aikana on jo nähty uusia puhelinjulkistuksia muun muassa Applelta, Samsungilta, Sonylta ja Huaweilta. Motorolan suositut Moto-laitesarjat saavat kuitenkin uusia jäseniä vasta myöhemmin tänä vuonna. Nyt halvempaa tarjontaa edustava seuraavan sukupolven Moto G on saatettu nähdä vuotokuvassa.

Sarjavuotaja Evan Blass on julkaissut Twitterissä kuvan, joka nähtävästi esittelee tulevaa Moto G -puhelinta. Kyseessä on sarjassaan jo neljäs Moto G, minkä vuoksi laite kulkeekin tällä hetkellä nimellä Moto G4. Aiemmat laitteet on kuitenkin merkattu pelkällä Moto G -nimellä ja julkaisuvuodella, joten sama politiikka saattaa jatkua myös tänä vuonna.

Moto G4 vaikuttaa jatkavan viime vuoden Moto G:n tyylisellä ulkoasulla. Muotokieli on vastaava, tuttu syvennetty M-logo on edelleen paikoillaan ja kameran hyödyntämät elementit ovat jälleen aseteltu allekkain.

Uutta on näytön alta löytyvä fyysinen kotipainike. Nähtävästi kyseisen painikkeen on tarkoitus sisältää sormenjälkitunnistin. Sama neliskanttinen painike on nähtävissä myös huhtikuun alussa verkkoon ilmaantuneessa Moto-vuotokuvassa.

Perinteisen Moto G -version lisäksi huhuissa liikkuu Moto G4 Plus -versio. Kummastakaan mallista ei kuitenkaan ole tarkempia tietoja, eivätkä vuotokuvien paljastamat ominaisuudet ole vielä varmistettuja.

Lue myös:

    Uusimmat