Mainos

Morsianehdokas nostaa kissan pöydälle maajussi-Ilmarin kanssa: "Haluaisin ehkä nyt jotain selitystä"

1:41

Annariina haluaa selvittää asiat maajussi-Ilmarin kanssa. 

Maajussille morsian -ohjelmassa vietetään farmiviikkoja ja maajussit ovat päässeet tutustumaan paremmin morsianehdokkaisiin kahdenkeskisillä treffeillään. 

Kolmantena ja viimeisenä treffipäivänä maajussi-Ilmarin oli tarkoitus viettää aikaa kahdestaan morsianehdokas Lauran kanssa. Mies ei kuitenkaan pystynyt lähtemään treffeille yllättävän vatsataudin takia. Näin ollen morsianehdokkaat lähtivät viettämään treffipäivää kolmestaan, Ilmarin jäädessä kotiin potemaan tautiaan. 

Lisäksi treffejä edeltäneenä iltana farmilla oli ollut hieman draamaa. Annariina kertoo pohtivansa, onko hän pahoittanut Ilmarin mielen jollain tavalla. Edellisenä iltana Annariina oli saanut Ilmarilta osakseen jokseenkin kylmää käytöstä, eikä hän tiedä mitä ajatella asiasta. 

Tilanteen selvittääkseen Annariina pyytää Ilmarin keskustelemaan hänen kanssaan asiasta kahden kesken. 

– Olin huomaavinani ja voin sanoa etten ollut ainut, että illalla käytöksesi minua kohtaan jotenkin muuttui. En tiedä huomasitko sitä itse, mutta haluaisin ehkä nyt jotain selitystä, jos siihen on sellaista. 

Ilmari ihmettelee Annariinan syytöstä ja kysyy ihmeissään, mitä hän on sitten tehnyt. 

– Huomasimme, että olit tosi paljon Tuuliassa kiinni, joka on täysin okei, ehdottomasti. Mutta sitten et enää ollut niin tasapuolisesti, käyttäytynyt meitä kaikkia kohtaan, Annariina jatkaa. 

Ilmari kertoo, että morsianehdokkaiden tasapuolinen kohtelu on ollut hänelle viikon suurin haaste, sillä hän etsii vain yhtä ainutta morsianta. 

Annariina puolestaan kertoo ihmetelleensä kovasti Ilmarin käytöstä, joka oli alkanut kaksikon treffien jälkeen. Morsianehdokas pelkää tehneensä jotain väärin ja pahoittaneensa maajussin mielen. Ilmari toteaa Annariinalle, ettei syytä moiseen huoleen ole. 

– Olet ollut just niinkuin olet ja heittäytynyt joka tapauksessa tähän leikkiin sairaan hyvin. Kakskymppinen likka lähtee rohkeasti tämmöiseen juttuun niin se jo kertoo jotain ja ennen kaikkea rohkeudesta, Ilmari kehuu Annariinaa. 

Morsianehdokas toteaa myöhemmin kameroille saaneensa helpotusta keskustelusta Ilmarin kanssa. Hän pohtii edellisillan tapahtumien olleen loppujen lopuksi hänen oman mielikuvituksensa tuotetta. 

– Ei Ilmari ole mitään pahaa tarkoittanut missään vaiheessa. Vaan nimenomaan se, että hän oli varmaan Tuuliasta niin kiinnostunut ja innostunut, että rupesi antamaan hänelle huomiota huomaamattaan ja jätti minua ja Lauraa sivuun, tarkoittamatta meille henkilökohtaisesti mitään pahaa. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja