Mainos

Morsian julkaisi hulvattomat hääkuvansa – poseeraa epätoivoisena ilman miestään

Sosiaalisessa mediassa nauretaan nyt tuoreen morsiamen kuville häämatkasta, jonne hän joutui lähtemään yksin puolisonsa viisumiongelmien vuoksi.

Häämatkalle lähteminen ilman tuoretta puolisoa voi tuntua todella masentavalta. Jos näin käy, koko matkaa ei tarvitse viettää hotellissa itkien, sen osoittaa pakistanilainen morsian Huma Mobin. Nainen nimittäin löysi humoristisen keinon päästä yli häämatkansa epäonnistumisesta.

Hän julkaisi Facebookissa kuvia 10 päivää kestävältä Kreikan lomaltaan, joissa hän poseeraa kuviteltu mies kainalossaan epätoivoinen ilme naamallaan. Kuvien avulla hän haluaa kertoa miehelleen, kuinka paljon hän kaipaa häntä.

Anoppi matkaan aviomiehen tilalle

Mobinin aviomies ei päässyt reissuun mukaan, sillä hänen viisuminsa ei ehtinyt saapua ajoissa matkaa varten.

– Ulkomaille yksin lähteminen on kuin jättäisin puolet hullusta itsestäni taakseni. Itkin melkein kaksi yötä hänen käsivarsillaan kertoen, etten voisi lähteä matkaan ilman häntä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lopulta sulhanen pakotti morsiamen jo etukäteen maksetulle matkalle. Aivan yksin naisen ei tarvinnut kuitenkaan reissuun lähteä, vaan hän otti miehensä sijasta mukaan anoppinsa. Toisin kuin voisi luulla, nainen kertoo heillä olleen erittäin hauska ja antoisa reissu viisumisekaannuksista huolimatta.

Nainen kertoo luulleensa kuvien jäävän vain avioparin väliseksi hauskaksi pilaksi, kunnes hän huomasi pian kuvien lähteneen leviämään netissä. Etenkin kuvaajana toiminut anoppi on innoissaan siitä, että on voinut tuottaa iloa niin monelle ihmiselle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Video: Katso videolta, miten suomalaispariskunnan hieman erikoisemmat häät oikein sujuivat. 


Lähde: Aplus

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.