Morsiamet rakastuivat yllättäen – maajussi-Mauno iloitsee Henriikan ja Juulian rakkaudesta: "Kun tämmöistä tapahtuu, on tosi aitoja tunteita kyseessä"

Maajussi-Maunon mielestä hänen valittunsa Henriikan suhde toisen morsianehdokkaaseen on paras mahdollinen tapahtuma Maajussille morsian -ohjelmassa. 

VIDEO: Maajussi-Maunon morsianehdokas Henriikka ja Antti-Jussin ehdokas Juulia rakastuivat toisiinsa Naantalin treffiviikonlopun aikana

Maajussille morsian -ohjelman farmiviikot ovat päättyneet ja maajussit ovat tehneet valintansa siitä, kehen morsianehdokkaaseen kukin haluaa jatkaa tutustumista. 

Maajussi-Mauno yllätti monet valitsemalla farmiviikkojen päätteeksi Henriikan. Mauno tuskaili moneen otteeseen kuvausten edetessä, ettei hänelle ole syttynyt kipinää ketään morsianehdokastaan kohtaan. 

Valintajakson jälkeen paljastui, että Henriikan ajatukset ja tunteet olivat itse asiassa muualla: hän ja maajussi-Antti-Jussin morsianehdokas Juulia olivat rakastuneet toisiinsa Naantalin treffiviikonlopun aikana

Mauno kertoo olevansa erittäin iloinen onnellisten, rakastuneen pariskunnan puolesta. 

– Tuo on niin hienoa, todella aitoa. 

Maajussi oli kuullut huhuja suhteesta ensimmäistä kertaa Naantalissa. Hän kertoo nähneensä jo silloin asian ainoastaan positiivisena.

– Fiilikseni oli, että ei vitsi toi on kyllä niin hienoa jos noin tapahtuu, ihan paras tarina, noin se oikea elämä toimii. 

Mauno kertoo saaneensa kuulla asiasta kuitenkin vasta sen jälkeen, kun hän oli kertonut Kirsille, ettei hän aio kutsua tätä farmiviikolle. Hän ei voinut enää siis vaikuttaa päätökseensä farmiviikon suhteen, eikä hän puhunut asiasta suoraan Henriikan kanssa Naantalissa. 

Kun farmiviikot alkoivat, Henriikka ja Mauno keskustelivat asiasta treffipäivänään. 

– Se oli varmaan ihan semmoisia ensimmäisiä hetkiä, kun pystyttiin kahdestaan juttelemaan.

– Vaikka hän ei siinä suoraan Juuliasta sanonut, hän sanoi, että hänellä on nyt yksi tilanne tähän tullut, että hän haluaisi katsoa yhden kortin ennemmin.

Keskustelun yhteydessä Henriikka oli pyytänyt Maunolta, ettei tämä valitsisi häntä farmiviikon päätteeksi. Mies lupasi tehdä niin, mutta huomasi kuitenkin valintapäivänä olevansa pattitilanteessa. 

Maunolla ei ollut tunteita Henna-Mariaa eikä Saritaa kohtaan, joista kumpikin oli osoittanut olevansa kiinnostunut maajussista. Mauno ei halunnut johtaa naisia harhaan, joten hän kertoi Henriikalle joutuvansa kuitenkin valitsemaan hänet. 

Tilanne raukesi rauhallisesti ja Mauno kertoo viestitelleensä Henriikan kanssa farmiviikon jälkeen – mutta ainoastaan ystävänä. Hän toivoo Henriikalle ja Juulialle kaikkea hyvää.

– Olen itse ihan fiiliksissä, että kuinka hienoa toi on. Ei tämmöistä tapahdu vaan show'n takia. Silloin kun tämmöistä tapahtuu, niin jotain tosi aitoja tunteita on kyseessä. 

Maajussi-Mauno puhuu morsianten rakkaustarinasta myös tulevassa Maajussille morsian -jaksossa maanantaina 29. lokakuuta.

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat