Mainos

Montako luomutuotetta on Pirkka-sarjassa? Kisa päättyi!

Pirkka-sarjaan tulee uutuuksia joka viikko, ja tuoreimpana uutuutena Pirkka-luomumaidot. Lokakuun Mitä tänään syötäisiin -kisassa kysyttiin lukijoilta, montako luomutuotetta Pirkka-sarjassa onkaan tällä hetkellä?

Kaikkien vastanneiden kesken arvottiin kolme kappaletta syksyisiä Pirkka-tuotepaketteja. Yhden tuotepaketin arvo on n. 20 euroa.

Kilpailun säännöt:

Kilpailuaika kesti 31.10.2012 asti. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Kilpailun järjestää Ruokakesko Oy.

Lyhyesti luomusta

Tuotteen saama luomumerkki takaa, että ainakin 95 prosenttia tuotteen ainesosista on tuotettu luomuperiaatteen mukaisesti. Tuotannossa ei käytetä keinotekoisia lannoitteita tai torjunta-aineita ja että esimerkiksi luomueläimet voivat elää lajilleen tyypillisellä tavalla.

Luomutuotteisiin ei lisätä turhia lisäaineita. Luomukasvit kasvavat omaa luonnollista tahtiaan ja hyödyntävät luonnon omia lannoitteita, ja näin niihin kehittyy aito maku. Myös jalostetun luomutuotteen maku ja väri tulevat aidoista luomuraaka-aineista.
Katso myös: Pirkka.fi:stä kokkausvinkkejä luomutuotteista.

Kisan tarjoaa: Ruokakesko

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja