Monsterikehonrakentaja syö näin käsittämättömän määrän ruokaa – 108 sushipalaa on vasta alkua, kun mies alkaa mättää lihaa alas

Illia "Golem" Yefimchykiä kutsutaan jopa "maailman monsterimaisimmaksi kehonrakentajaksi". Miehen voi vähintäänkin sanoa syövän monsterimaisesti. 

Isokokoinen kehonrakentaja vaatii tunnetusti paljon ruokaa jo ylläpitääkseen massaansa, mutta valkovenäläislähtöisen  Yefimchykin ruokavalio saa silti haukkomaan happea. 35-vuotiaan, 185-senttisen ja 158-kiloisen kehonrakentajan päivään sisältyy Men's Health -lehden mukaan seitsemän annosta, ja kokonaisruokamäärä on suorastaan käsittämätön.

Yefimchyk syö tyypillisenä päivänään esimerkiksi 108 sushipalan annoksen kolmelle lautaselle jaettuna. Mies myös vetelee kaksi eri 1 300 gramman lihasatsia sisältävää annosta. Ja tämä on vain osa hänen päivän ruokailuistaan.

Näin Yefimchyk syö päivässä: 

1. ateria (klo 8): 300 grammaa kaurahiutaleita.

2. ateria (klo 11): 108 sushipalaa sisältäen 1 600 grammaa riisiä ja 800 grammaa lohta.

3. ateria (klo 13.30): 1 300 grammaa lihaa ja jälkiruoaksi kreppejä jäätelön kera.

4. ateria (klo 15.40): tuorepastaa, 500 grammaa riisiä ja oliiveja.

5. ateria (klo 16.50): 300 grammaa pastaa ja 200 grammaa juustoa.

6. ateria (klo 19.30): 1 300 grammaa lihaa ja 700 grammaa rae- tai ricotta-juustoa.

7. ateria (klo 21.15): 14 kaurahiutale-pannukakkua ja vaahterasiirappia.

Näin syöt oikein 8:20
Näin syöt oikein – Huomenta Suomen vieraana ravitsemusasiantuntija Patrik Borg.

Yefimchyk on tottunut paitsi massiivisiin ruokamääriin myös suuriin kuormiin salilla. Penkkipunnerrusta hän on tehnyt 272 kilolla ja maastavetoa 317 kilolla.

Yefimchyk on uurastanut kehityksensä eteen kuntosalilla nuoresta lähtien.

– Halusin lapsena olla kuin Arnold Schwarzenegger ja (Sylvester) Stallone Rambossa. Ja kun ihmiset menivät minut ohitseni, he näkivät monsterin. Halusin olla yhtä vahva kuin Hollywood-idolini, Yefimchyk on avannut.

Lue myös:

    Uusimmat