Mainos

Monikäyttöinen malja hurmaa muodoillaan

Iittalan Essence-sarjan uutuus on tyylikäs ja moderni malja. Siro malja sopii hyvin drinkkilasiksi, jälkiruoille ja näyttävien alkuruokien kuten rapucocktailin tarjoiluun.

Alfredo Häberlin suunnitteleman maljan muotoilu jatkaa Essencelle tyypillistä linjaa; laaja jalkalaatta, pitkä sääri ja moderni maljaosa.

Uuden maljan lisäksi Essence- sarjaan kuuluu puna- ja valkoviinille sekä väkevälle viinille tarkoitetut jalalliset lasit, jalaton vesilasi, kuohuviinilasi sekä kaadin.

Palkittu lasisarja

Essencen voimakas muotokieli on saanut kiitosta sekä ravintola- että muotoilu-alan ammattilaisilta. Lasin ylöspäin suippeneva maljaosa on ihanteellinen viinin aromeille. Siro, pitkäsäärinen lasi on tukeva kädessä, ja reilu jalka pitää lasin hyvin tasapainossa alustallaan.

Essence-lasit ovat saaneet runsaasti kiitosta kansainvälisissä julkaisuissa. Sarjan karahvi on palkittu Design Plus -palkinnolla Ambiente-messuilla Saksassa sekä Les Decouvertes -palkinnolla Ranskassa. Koko lasisto on palkittu Suomessa Fennia Prize –kunniamaininnalla sekä IF-muotoilupalkinnolla Saksassa.

Teksti: MTV3

Lähde ja kuvat: Iittala

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.