Moni kuuli laukauksen, kun poliisin virka-autoa ammuttiin poliisiasemalla Kuopiossa – epäilty ollut karkuteillä lähes kaksi kuukautta

Poliisi ei ole vieläkään tavoittanut henkilöä tai henkilöitä, joita epäillään poliisin virka-auton ampumisesta Kuopiossa 30. heinäkuuta.

Teko tapahtui noin kello 17.15, kun poliisin siviilimallinen harmaa pakettiauto oli parkkeerattuna Kuopion oikeus- ja poliisitalon teatterin puoleiselle parkkipaikalle. Paikka on Kuopiossa hyvin keskeinen, ja alueella on ollut iltapäivällä useita ihmisiä.

Poliisissa auton ampuminen havaittiin kuitenkin vasta seuraavana aamuna.

Poliisista kerrotaan MTV Uutisille, että se on saanut tapauksesta useita havaintoja. Moni tapahtuneen kuullut ihminen ei ollut aluksi edes ymmärtänyt mitä oli tapahtunut, ja ääntä epäiltiin muun muassa työmaan aiheuttamaksi. Toistaiseksi ratkaisevia vihjeitä ei ole useista laukauksen kuulleista ihmisistä huolimatta saatu.

Poliisi pyysi aiemmin havaintoja pienen punaisen henkilöauton liikkeistä ja auton kyydissä olleista ihmisistä tekopaikan läheisyydessä. Kaikki tapaukseen liittyvät havainnot ja tiedot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Poliisi on tutkinut tapausta rikosnimikkeillä vahingonteko ja ampuma-aserikos.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja