Monen suomalaisten tottumukset voivat mennä uusiksi kauppareissulla: S-ryhmä ottaa ison harppauksen mobiilimaksamisessa ensi syksynä

1:54

Mobiilimaksaminen kokee uusia tuulia ensi syksynä, kun S-ryhmän päivittäistavarakaupoissa ja verkkokaupassa pystyy maksamaan MobilePaylla.

MobilePay on kaikilla älypuhelimilla toimiva sovellus, johon voi liittää minkä tahansa pankin maksukortin. Puhelinsovelluksella maksaessa puhelin toimii maksupäätteenä: summa näkyy puhelimen näytöltä ja maksun voi hyväksyä omasta puhelimesta vaikka ostoksia pakatessa.

Mikäli asiakas on liittänyt sovellukseen bonuskorttinsa, napsahtavat bonukset tilille ilman erillisiä toimenpiteitä. 


​​​​​​​Tutustu tarkemmin: Mikä ihmeen MobilePay? Miten MobilePay toimii? Kokosimme keskeisimmät faktat.

"Mobiilimaksamisen vallankumous"

Mobilepay on tanskalaislähtöinen palvelu ja sen takana on Suomessakin toimiva Danske Bank-konserni.

– Uusi maksamisen ratkaisu mahdollistaa maksamisen ja bonuksen kerryttämisen yhdellä kännykän heilautuksella. Suomalaiset maksavat S-ryhmän kaupoissa yli puolitoista miljoonaa kertaa joka päivä. Koska tämä palvelu toimii kaikkien pankkien korteilla ja kaikilla älypuhelimilla, tässä on ainekset todelliseen mobiilimaksamisen vallankumoukseen, sanoo Jari Annala S-ryhmästä.

Laajenee myöhemmin

Jatkossa S-ryhmän tarkoituksena on tarjota yli tuhannen päivittäistavarakaupan lisäksi sovelluksella maksamista myös muissa yhtiön toimipaikoissa kuten ABC-asemilla sekä -ravintoloissa.

Lähde: S-ryhmä

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja