Mainos

Mökkejä on vielä vapaana juhannukseksi

Mikäli juhannuksena mielii mökille, vielä löytyy vapaita vuokrakohteita. Mökkien hinnat torstaista sunnuntaihin vaihtelevat 300–800 euron välillä, selviää STT:n soittokierroksesta. 

Esimerkiksi 500 eurolla saa mökin kuudelle hengelle, sanoo markkinointipäällikkö Pekka Huttunen Lomarenkaasta. Lomarenkaalla on juhannukseksi vielä 300 mökkiä vapaana.

– Oikeastaan joka puolelta löytyy vielä mökkejä. Etelä-Suomesta isoimmat mökit ovat varattuja, mutta vähän kauempaa löytyy kuitenkin mökkejä kaikista hintaluokista, Huttunen sanoo.

Varaustilanne on tällä hetkellä hyvin samanlainen verrattuna viime vuoteen. Myös Pohjois-Karjalasta löytyy kaiken kokoisia ja hintaisia mökkejä juhannukseksi, vaikka rantamökkejä onkin vuokrattu paljon, kertoo VisitKarelia.

– Kolissa on eniten majoitusmahdollisuuksia, ja siellä hinnat ovat alkaen 300 euroa. Kaikilta alueilta löytyy kuitenkin vielä jotain, sanoo myyntisihteeri Anna Härkönen VisitKarelia Salesista.

Pirkanmaan Mökkiavaimen kohdalla mökit ovat puolestaan liki täyteen varattuja muutamaa kohdetta lukuun ottamatta. Yhteyspäällikkö Sirpa Salkoahon mukaan juhannukselle voi vielä tiedustella mökkejä.

– Myös loppukesälle mökit ovat melko täyteen varattuja. Ihmiset tietävät, että esimerkiksi heinäkuu on suosittu kesälomakuukausi. Rantakohteet menevät ensimmäisenä, Salkoaho sanoo.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.