MM-sarjan kärkipaikan napanneelta Lewis Hamiltonilta yllättävä paljastus ongelmistaan – "Emme aina tule toimeen"

Lewis Hamilton ajoi komeaan voittoon F1-kauden viidennessä osakilpailussa Barcelonassa. Hamilton myönsi kisan jälkeen, että hänellä on ollut alkukaudella ongelmia autonsa kanssa kovista tuloksista huolimatta.

Hamilton ajoi Mercedeksellään jo kauden kolmanteen voittoonsa komealla tyylillä. Hamilton singahti kärkeen heti lähdössä, kun hän puristi väkisin tallikaverinsa Valtteri Bottaksen ohi.

– Se oli mielenkiintoinen ja tasainen lähtö. Näin punaisen auton nousevan meidän molempien rinnalle. Tiesin, että Valtteri aikoo jarruttaa todella myöhään. Ainakaan tämä ei ollut uusinta Bakusta, Hamilton kertaa verraten tilannetta edellisen kisan lähtöön, jossa Bottas onnistui pitämään kärkipaikkansa.

Hamilton nousi voittonsa myötä takaisin MM-sarjan ykköseksi. Vaikka tulokset ovat olleet brittikuskille erinomaisia, on Hamilton hieman yllättäen kamppaillut alkukauden aikana autonsa kanssa. Se ei nimittäin ole aina toiminut Hamiltonin haluamalla tavalla.

– Ensimmäiset neljä kisaa ovat olleet vähän hankalia. Auto on kyllä erinomainen, mutta emme aina tule toimeen. Olen kiitollinen, että pystyimme kisassa sopimaan erimielisyytemme, Hamilton kuvailee suhdettaan autoonsa.

Hamilton kruunasi komean voittonsa ajamalla myös koko kilpailun nopeimman kierroksen, mikä toi brittitähdelle myös yhden lisäpisteen. 

– En ole ajanut yhtään nopeinta kierrosta koko vuonna, joten oli jo aikakin, Hamilton virnuilee.

Lue myös:

    Uusimmat